Hiányzott belőlünk a kellő energia

2012. augusztus 09. 07:36

Most még fogalmam sincs, miért így alakult így, miért nem ment igazán a játék nekünk.

2012. augusztus 09. 07:36
Kásás Tamás
MTI

„Most még fogalmam sincs, miért így alakult így, miért nem ment igazán a játék nekünk. Pedig kihevertük a nyitómeccset, kikászálódtunk abból a sokkból, amit a szerbek elleni súlyos vereség okozott, akik borzasztóan lejátszottak bennünket. Utána sok beszélgetéssel is segítve összekaptuk magunkat, felrázódott a társaság, egyre koncentráltabban teljesítettünk, és az amerikaiak elleni meccsre már egész jól felhoztuk magunkat. Ma azonban hiányzott belőlünk a kellő energia, ami viszont az olaszokban megvolt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tetahó
2012. augusztus 09. 10:57
K-4 1.000 m, ffi ezüst! Gratula!
imres
2012. augusztus 09. 10:07
Kemény Dénesnek üzenem. A vérszagra gyűlő hiénák nem az ellenfelek, hanem az amúgy gyenge minőségű emberek, akik már emlegetik a keresztrefeszítést. Ők, akik eddig semmi dicső tettet nem hajtottak végre az ország érdekében, de megfeszíteni... azt tudnak. Akik úgy gondolják, hogy a legutóbbi olimpia óta elért eredmények, azok nem eredmények. Mert egyszer sem sikerült nyerni. Idióták.
Vizigót
2012. augusztus 09. 10:06
Nagyon szurkoltunk Tomi, de most ez van. Köszönet az eddigiekért, mert 3-szoros olimpiai bajnok az csak magyar pólós van.
imres
2012. augusztus 09. 10:04
Te, Tomi! Előbb-utóbb eljön annak is az ideje, amikor a csapat hasznára kiderül, mik is voltak az okok, ami a gyengébb szereplést eredményezték. De. Tomi! Ha figyelmesen elolvasod a kommenteket, itt vannak olyan írástudók, akik kapásból sorolják az összes negatívumot, ami a csapat vesztét okozták. Ők az okosok. Ti nem vagytok azok. Ti "csak" háromszoros olimpiai bajnokok vagytok, akiknek most nem jött össze a negyedik. Hallgassatok azokra, akik mindig mindenhez értenek és osztják az észt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!