Simicskáné kecskéje

2012. augusztus 03. 19:32

Miközben a férjek a politika és a gazdasági élet porondján viszik végbe rendszeralkotó és -alakító tetteiket, a feleségek sem tétlenkednek.

2012. augusztus 03. 19:32
Huszár Ágnes
Huszár Ágnes
Galamus

„Miközben a férjek a politika és a gazdasági élet porondján viszik végbe rendszeralkotó és -alakító tetteiket, a feleségek sem tétlenkednek.

A Bakony-hegység legmagasabb pontján, a tengerszint felett majd 500 méternyire fekvő Hárskúton szorgos munka folyik. A Kossuth utca 25. szám alatti felújított gádoros parasztház új tulajdonosa idén tavasztól Simicskáné Pusztai Zsuzsanna. A község lakójaként övé már a régi háztulajdonos által alapított kecskefarm üzemeltetési engedélye, s tervbe van véve egy sajtüzem létrehozása is. (...)

A falu lakói közben végleg fiókba tették a környékbeli földekre beadandó pályázattervezeteiket. A régi pályázatot visszavonták, úgy hírlik, nemsokára újat írnak ki. Hárskúton azonban mostanában csak az ugrándozó kecskegidák tekintenek bizakodóan a jövőbe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolinho723
2012. augusztus 05. 14:54
Amúgy bűzlik az egész mint egy pöcegödör.
zolinho723
2012. augusztus 05. 14:26
Ángyán megmondta,Orbán betartja.
Selamat
2012. augusztus 05. 12:40
Ha Simicskáné közvetlen, vagy munkatársaival karöltve kecskéket fog tenyészteni, kecsketejből meg sajtgyártásba kezdenek, az jó a helyieknek, jó a környéknek, és jó mindenkinek aki a terméküket fogyasztani fogja. A Huszár Ágnesek, meg Lévai Júliák mindeközben rétegesre ülik a seggüket, és hülyeségeket irkálnak. Ahelyett, hogy a kecskeszart pucolnák fel. Én már nagyon régen nem hiszem azt sem, amit a galamuszi népcsoport kérdez. Hát még azt, amit állit.
Talibán
2012. augusztus 04. 12:13
Megnéztem Huszár Ágnes fotóját - inkább egy nősténykecske...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!