Még öt évad készülhet a Family Guyból

2012. augusztus 05. 08:06

Anyaként most már többet tudok hozzáadni Lois karakteréhez, mint korábban.

2012. augusztus 05. 08:06
Alex Borstein
Origo

„Nehéz elválasztani a rajzfilmsorozatot a valódi élettől?

Néha igen. Anyaként most már többet tudok hozzáadni Lois karakteréhez, mint korábban. Miután én is írója vagyok a Family Guy-nak, szoktam belecsempészni a valódi életből vett eseményeket a rajzfilm történetébe.

Melyik jelenetekre, poénokra vagy a legbüszkébb azok közül, amelyeket írtál?

Nagyon sokra, egyet viszont biztosan ki tudnék emelni. A mai napig az egyik legnézettebb Family Guy-os videó a világhálón, amikor Peterék a nappaliban köptetőt isznak, és azon versengenek, hogy ki bírja a legtovább hányás nélkül. Ez az egész az én fejemből pattant ki, és talán nagyobb sikere lett, mint azt gondoltam volna. (...)

Van most fogalmatok arról, hogy mennyi ideig mehet még a Family Guy?

Tudnotok kell, hogy egy rész elkészítése kilenc hónapig tart. Így nekünk jócskán előre kell dolgoznunk. Az biztos, hogy jövőre még látható lesz a Griffin család, én azt jósolom, hogy még 4-5 évad készülhet.

Mi tart kilenc hónapig? Egy gyerek születik meg ennyi idő alatt.

Valóban. Nekünk olyan is minden rész, mintha a saját gyermekünk lenne. Rengeteg dolog van egy animációs sorozattal. Csak hogy egy példát említsek, Dél-Koreába küldik a sorozatot, hogy kiszínezzék. Amikor pár hónap múlva visszajön, akkor megnézzük még egyszer, hogy melyik poén működik, és melyik nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2012. augusztus 06. 17:30
A Family Guy zseniális sorozat. Néhány része már eléri a South Park színvonalát.
ketroot
2012. augusztus 06. 15:49
Szép, amikor úgy mondanak kritikát egy sorozatról,hogy egy kibaszott részt nem láttak belőle, ráadásul nekiállnak zsidózni. Legalább most sem csalódtam.
Bisque Béla
2012. augusztus 06. 15:45
Én nem tudom sersem, mi ez a zsidajfertő, ami a közszolg/kereskedelmi antikultúrális multikulti csatornákból (milyen szépen ráutaló a magyar nyelv...hol máshol folyhatna is a szar??!) mi áramlik ki? De tőlem aztán felkophatna az álluk ezeknek a médiatetveknek. Én távoltartom magam bármitől, ami 3 részesnél többen nem képes elmondani a lényeget. Thomas Mann írta: "Aki a mondanivalóját nem képes belesűríteni három koherens mondatba, az a legnagyobb aljasságra is képes" Hát ez nagy igazság. De hogy ez a sok szarzsák kazárkorcs ennyire ki legyen akadva azon, hogy valaki nem szellemi műzlin él??!! Még jó, hogy döglődnek, mert biztosan rámuszítanák a Yad Vasem intézetet, vagy a Zuroff faszt. :))))))))))))
Bisque Béla
2012. augusztus 06. 13:36
Hát persze, hogy Wallenberg is zsidó. Nem lenne egyszerübb a nem-zsidókat számon tartani? :-)))" De sokkal egyszerűbb lenne, csakhogy mindig csak ezek a szarzsákok vannak napirenden. Pontosabban cselekedeteikkel ott tartják magukat. Jácob ???? bácsi kicsi fia Völgyihegy ???? néven, aki Haifán ??? dolgozott egy "palesztin" hollandus???? bankban és a saját fajtársait fosztogatta,!!!! szerinted mi lehetett más, mint ZSIDÓ??!! Csupán a cselekedetei alapján. Felőlem aztán Fawaz Abdullah Mohamed Ali al Khalifának is nevezhette volna a rabbi, és akár egypetéjű ikrek lehetnének Teng Xiao Pinggel, akkor is fel lehetne ismerni a fajtajelleget. Ahogy ez rólad is üvölt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!