Hajrá, Magyarország, hajrá, Bőrarc!

2012. július 19. 13:15

Az erős idegzet nemcsak a pályázáshoz magához szükséges, hanem utána is. Akkor, amikor tele lesz a sajtó a legtöbbet nyerőkkel, hogy az úristen irgalmazzon nekik.

2012. július 19. 13:15
Tóta W. Árpád
hvg.hu

Elismerésemet szeretném kifejezni azoknak az embereknek, akik uniós pénzekért jelentkeznek. Én biztos nem tenném, kötélidegek kellenek hozzá - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) csütörtöki rendezvényén. (...)

Kötélidegek kellenek hozzá? Ilyenkor jön jól egy igaz barát, akinek pont vannak kötélidegei, és még közös kasszán is van a félénk nyuszival, aki maga sose pályázna. Az erős idegzet nemcsak a pályázáshoz magához szükséges, hanem utána is. Akkor, amikor tele lesz a sajtó a legtöbbet nyerőkkel, hogy az úristen irgalmazzon nekik; amikor bekopogtat az unió tolvajellenes kommandója azzal, hogy évek óta elviselhetetlen bűz jön a székházból; aztán amikor a közösségi forrásokat össze kell csomagolni egy batyuba, és szaladni vele a helikopterig, ami épp csak kijött abból a kis centralizált pályázati rendszerből. Hadd fejezzük ki elismerésünket ezeknek az embereknek, és reméljük együtt, hogy az utolsó fillérig minden forint célba érkezik.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gvarga10
2012. július 19. 15:27
Szlovák A. Árpád! Ne báncsa,aztat a szegény Ájam Lampért Mónikát! Ű vót az aki megmonta a MöSzöPö frakciónak,hogy ott vannak a mü embereink,akik a pinzt osszák! Hogy aután elhúztak az ofsorba,aztat meglehet irteni,hiszen ki a büdös franc szeret adózni? Nem?Úgyhogy űjjék meg a seggin Árpád!
kjkj945
2012. július 19. 15:25
tót a wá az ájmuff a 2004 óta a tolvajellenes kommandója. Akkor mit is akar a hóvéggel? Beszélje meg előbb böszmével.
Necoure Yamakee
2012. július 19. 14:09
Mondja mindezt az amúgy demokratikusankó alaposan kitömött agitpropos filmkészítő kisiparos.
Krupp Skya
2012. július 19. 13:51
Tota az előbb húztam vissza a bőrt az arcodra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!