Hugh Grant levele Orbán Viktornak

2012. július 10. 15:47

Ahogy hallom, beszédtéma maguknál románoknál, hogy azt mondtam Brüsszelben, Magyarországon a média szabadságához való alapvető jogot veszély fenyegeti.

2012. július 10. 15:47
Tóth Csaba Zsolt
HajduPress

De nem erről akartam írni Viktorovics Viktorov cár. Azt akarom leszögezni, hogy felháborító, ami maguknál történik. Szétcseszik a médiát! Vegyenek példát rólam, én is hagytam magam lefotózni, amikor Divine-t toltam. Attól, hogy brit vagyok, még ismerek egy csomó embert a csatornán túlról, mind a 3 európéer azt mondta, hogy Önöknél nincsen sajtószabadság. Éppen ezért találtam fontosnak, hogy leszálljak a pincérnőről, és felemeljem szavam a diktatúra ellen. Különben is már megfigyeltem, hogy maguk bolgárok állandóan ezt csinálják.

Tehát mindösszességében Mr. Orbany figyelmeztetném arra, hogy ez az ügy számomra legalább annyira fontos, minthogy a sör hideg legyen. Nem fogom hagyni, hogy megannyi roma szenvedjen maguk miatt, pedig azok olvasnák a médiát, ha szabad lenne. Most megyek a menedzseremhez, mert van már vagy 10 éve, hogy sikeres voltam egy szerepben, úgyhogy nem érek rá mindig magukkal foglalkozni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stigma
2012. július 11. 07:41
"hagytam magam lefotózni, amikor Divine-t toltam" - adja Grant szájába és megérti, ha Orbán közösséget érez a kollégával és levelezik vele, mert ő egy egész országot szopat... ://
1120
2012. július 11. 00:42
"Ahogy hallom, beszédtéma maguknál románoknál..." Már ez a félmondat szívlapátért kiált! Lefeküdni készülök, káromkodni nincs kedvem, úgyhogy negatív rekord született: ez az első olyan cikk, aminek még a legelső mondatát sem olvastam végig, mert a tartalom ilyen kezdés után garantált...
szabadhajdu
2012. július 10. 20:25
Hugh Grant az meg kicsoda? Ki a fasz ez? Minek vesztedetjük rá a szót, avagy ez az uborka szezon?
egyenlítő
2012. július 10. 18:47
-Where are you from? -Budapest. -Bucharest? -No. Budapest, Hungary, Chain Bridge, Heroes' Square, Sziget Festival.. -Ah, Viktor Orban? ... -No, no, no..... Bucharest!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!