Lójogok

2012. július 27. 11:26

A liberalizmus nem más, mint az élet felszámolása.

2012. július 27. 11:26
Pozsonyi Ádám
Magyar Hírlap

Azt is mondja az ombudsman, hogy a ló »soványnak tűnt«. Jó, mucsai szellemben halkan érdeklődnék, és mi lenne, ha az az elnyomott ló szekeret húzna? Mert abban is le lehet fogyni. Az már állatkínzás? És, gondolom, ostort se lehet alkalmazni, mert az meg nem demokratikus. Majd halkan azt kell mondani: Ló úr, szíveskedjen indulni! Akarom mondani, dehogyis. Az úr, az hímnemet jelöl. S ki tudja, ő minek vallja magát? Majd ő eldönti, ha felnő. Meg ha majd végre értjük az állatok nyelvét. Addig is feltételezzük az ellenkezőjét annak, ami első ránézésre adja magát, akkor a kirekesztés és a szélsőség kizárt.

Megjegyzem, ennek az egész »állati jogok« hisztériának a mozgatórugója holmi végsőkig túlzott és rosszul értelmezett vegetarianizmus. Extrém buddhizmus valójában, vallás, buddhista tudat nélkül. Bár, ha belegondolunk, voltaképp miért szenvedjen a karalábé?

Tehát összegezzük még egyszer, mi is történt jelen esetben: a politikailag korrekt utópiában az embertől elveszik a jogos tulajdonát, vagyontárgyát, és korlátozzák a mozgásában, mert a lónak jogai vannak. (...)

A liberalizmus nem más, mint az élet felszámolása.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hopsza Sári
2012. július 28. 08:04
"És az ombudsman hajában a tetűnek vannak-e jogai?" :-DDD
ÁrPi
2012. július 28. 03:16
Ööö...CETerum censeo a a partravetett ceteket meg kell folytani :-)
pepi
2012. július 27. 19:32
Az a kérdés, hogy jut el ez a Pozsonyi nevü udvari tollforgató a szájával a lószerszámtól a liberalizmusig. Miért nem elégszik meg az elöbbivel és a fideszfillérekkel.
Bisque Béla
2012. július 27. 14:19
Aztapicsa! Már félrehord a szemem. Istibizi azt olvastam a jobboldalon, hogy Ló Gojok. :))))))))) Pedig csak : Lójogok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!