Orbán, az unortodox ortodox

2012. július 06. 17:48

Amúgy az nem derült ki, hogy esetleg azért nem tetszik-e a miniszterelnök úrnak a változás, mert nem lehet mesélni majd.

2012. július 06. 17:48
Pető Péter
Pető Péter
Elkúrtan

 

Orbán Viktor nem örül a FIFA-grémium döntésének, amelynek nyomán technikai eszköz (értsd: gólbíró) segíti majd a játékvezetőket annak megítélésében, hogy a labda teljes terjedelmével áthaladt-e a gólvonalon. 

A miniszterelnök közlése nem sok jót ígér a nemzetközi szervezetnek, mert ha a kormányfő nem ért egyet egy intézmény tevékenységével, akkor előbb-utóbb Szájer Józsefnéket meg Polt Pétereket küld a helyszínre rendet tenni. De aktuális intése már csak azért is meglepő, mert a testület éppen unortodox módszerekkel menekül, s e próbáknak éppen Orbán a legismertebb európai rajongója. Olyannyira, hogy a futballszabály-kritikán túl még azt is leszögezte az adásban: Matolcsy Györgynek vannak még tervei. (...)

Amúgy az nem derült ki, hogy esetleg azért nem tetszik-e a miniszterelnök úrnak a változás, mert nem lehet mesélni majd. Ha bent volt, akkor bent volt. Ha nem, akkor nem. Azaz ha éppen recesszió van, akkor az nem tündérmese. 

Ha így lenne, azt megérteném: szétszakadna ugyanis a feje, ha mindig besípolna a riasztó, amikor éppen nem mond igazat.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2012. július 07. 06:34
Péterke a ti 22.000 milliárdotok az ortodox vagy unortodox adósság.
Bisque Béla
2012. július 06. 21:49
Ezt az írást küldd el ivritül a Goldman & Sachs-nak is! Tutira alkalmazni fognak. Éppen kifogyókban vannak az olyan faszkalapokból, mint te. Elvitte őket a cirkusz.
Hajdú Sógor
2012. július 06. 21:25
Pető Péter életrajzot keresek.
gabuci
2012. július 06. 21:12
Gyurcsányban legalább volt annyi becsület, h 29- es népszerűtlenségi indexnél lemondott. orbán most 25-nél tart,és kurvára senki nem kiváncsi rá és a hülye pártjára
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!