Honláp

2012. július 28. 11:03

Ha körülnézünk, mást sem látunk, mint revolúciós változásokat, amelyek szétzúznak mindent, ami régi.

2012. július 28. 11:03
Pető Péter
Pető Péter
NOL

„Magyarország megújul. Ez a mondat fogadja a Fidesz honlapjának látogatóit. Még radikális kóhnbenditek sem köthetnek bele a kijelentésbe: ha körülnézünk, mást sem látunk, mint revolúciós változásokat, amelyek szétzúznak mindent, ami régi.(...)

Az nem meglepő, hogy a kommunikátorok szolgálatba helyezték magukat, mert Orbán föllépése aligha a stáb mutatványa volt. A politikus őszinte odaadással beszélt a hallgatóságnak, így megtudtuk, hogy ha minden összejön, és a jóisten is megsegít, akár még maradhat is a demokrácia. Az is kiderült, hogy a kormány első embere alkalmasint munkatáborrá alakítaná az országot, más ugyanis nem következhet abból, ha az összes állástalant és segélyezettet, mondjuk, árokásásra és stadionépítésre küldi.

Megemlítette még, hogy az összefogás feltétele az erő, s e fordulat hallatán fehérorosz kollégájának beszédírója is gratuláló SMS-t küldhetett neki. Voltak kevésbé nemzetileg együttműködős korszakok, amikor diktafonnal ellátott, túlképzett pártaktivisták hetekig vadásztak az ellenfél gyűlésein efféle anyagokra. Ha sikerrel jártak, akkor a tanácsadóguruk értekeztek arról, mikor hozzák nyilvánosságra a pusztító hatású felvételt. A másik oldalon pedig szájkosarat tettek a bornírt monológ gazdájára, mint annak szép példája a szinglihordákról értekező fideszes orvos elnémítása.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Parasztvakítás
2012. július 29. 10:39
Ahogy a világon majd minden kétpólusú, úgy nálunk is!Hatalmas viták mennek arról hogy melyik tolvaj a tolvajabb,holott mind két oldal tudja pontosan hogy tolvajt védd!Azt itt szépen megy az osztogatás,és a végén a mindenki bűnös épp ezért senki sem bűnös mentalitás kerekedik felül.A tolvajok meg jót röhögnek a markukba(lehet hogy épp egy asztalnál)hogy mennyire dörzsölt fickók is,mert semmi bántódásuk nem eshet amíg vannak harcos támogatóik!!Valamikor a 80-as években a Coca segítette ki a bajból a Pepsit(persze valami közvetítőn keresztül)hogy nehogy csődbe menjen!!Azaz bár a nyílt színen élet-halál harc folyik köztük a piacokért,a színfalak mögött minden le van zsírozva!A közgép szépen ad lét a mszp-nek is(no nem annyit mint a fidesznek)és minden marad a régiben,azaz a tolvajok továbbra is röhögnek a sok harcos,pártoson!!!
Hajdú Sógor
2012. július 28. 19:14
Jóvan ávósgyerek, te is megaszontad.
várúr
2012. július 28. 16:47
Látom, a NOL összeszedi az összes írástudatlan, de a hazudozást korán elsajátító kis fittyfaszt.
miloka
2012. július 28. 14:54
Petike! Sokat kell még élned, tapasztalnod és tanulnod, hogy egyálatlán véleményt tudjál formálni ezekről a dolgokról! Ha majd önálló véleményed lesz, amit nem a párt brossúrából másolzs ide, akkor talán végig fogom olvasni amit írsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!