Vérdíjat rám is

2012. július 23. 12:23

Ha már így alakult ez a hazai nyilas és SS-szellemiség jegyében, akkor nem vagyok rest kijelenteni, hogy Csatáryt bíróság elé kell állítani, ítéletet és büntetést érdemel, ez nem vitás.

2012. július 23. 12:23
Nagy Zoltán
Népszava

Ha nem tudná mindenki, hogy az antiszemitizmus gyűlöletmezője a fogyatékos és roma holokauszt újnáci reprezentációja nélkül is kiterjed, rávetül a hátrányos társadalmi helyzetűekre és másokra, akkor sem viselhető el szó és szolidaritás nélkül a magyarországi radikálisok, nácik, szélsőségesek egyre erősödő fenyegetőzése. Nem tűrhető sem kéretlen magyarázkodással, sem vérbeli gyávasággal a parlamentáris köntösbe bújtatott vagy útszéli faji, származási, ideológiai és egészség-adminisztratív megkülönböztetés, pszeudo-bilogozás. Nem is szólva a kurafi.formáció által kitűzött vérdíjról, százezer forintot ajánlva azoknak akik »beazonosítják« a Csatáry László háborús bűnös lakása előtt tiltakozókat. Engem pár hónapja gyorsan - engedtessék meg egy vaknak - szempillantás alatt beazonosítottak, mint fogyatékkal élőt, »Mengelét neki« ordításokkal vizelet-jelölve ki a honi esélyegyenlőség és tolerancia-kultúra gyásznapját. Egy távoli - sajnos mégsem eléggé távoli -, nem mellesleg lelkész rokonom szerint én nem vagyok »rendes vak rokkant«, a fajelméletnek van tudományos alapja és a holokauszt hazug kitaláció...

Szóval én béketűrő ember vagyok. Csak hát jó ideje házhoz jön a degenerált fasiszta gondolatvilág, pedig már nem engedem be a korlátolt egyházfit. De ha már így alakult ez a hazai nyilas és SS-szellemiség jegyében, akkor nem vagyok rest kijelenteni, hogy Csatáryt bíróság elé kell állítani, ítéletet és büntetést érdemel, ez nem vitás.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
torresG4
2012. július 23. 20:14
http://www.radioislam.net/hongr/cionp.htm
rambler
2012. július 23. 19:29
Ki ez féreg?
torresG4
2012. július 23. 19:08
"Vérdíjat rám is" ...légy türelmes és várd ki a sorodat, vannak még előtted párszázan....
antioxi
2012. július 23. 18:58
Nagy Z. hülye vagy! Az antiszemitizmus politikai harc a zsidó imperializmus (médiát-, pénzügyeket-, országok kül- és katona politikáját zsidó érdekek szerint való befolyásolása) ellen "worldwide". És ez nem rasszizmus, amit nagyon szerettek összekeverni. A rasszizmus egy dolog, az antiszemitizmus egy másik dolog. Tehát ismételd magadban sokszor, hogy felfogd hülye gyerek: a n t i s z e m i t i z m u s politikai harc és nem rasszizmus!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!