Orbán Viktor levele az amerikai választópolgároknak

2012. július 29. 10:34

Felszólítom az amerikai magyarságot, hogy az elnökválasztáson Mitt Romneyra szavazzon.

2012. július 29. 10:34
Mihancsik Zsófia
Galamus-csoport

„Kedves Amerikában élő magyarok!

A magyar nemzet- és országtest részét képező Erdélyben pénteken különmegbeszélést folytattam stratégiai partneremmel, Tőkés Lászlóval. Ezen a megbeszélésen megerősítettük kiállásunkat Mitt Romney mellett. Ezért felszólítom az amerikai magyarságot, hogy az elnökválasztáson Mitt Romneyra szavazzon. Természetesen nem akarok konfliktusba keveredni azzal a 80 százaléknyi magyarral, aki Obamára szavaz, elvégre a magyar miniszterelnök tegye úgy a dolgát, hogy a magyar eszmék irányában való elmozdulást és az ottani magyar egységet is szolgálja.

(De most megmondom, nem lesz fejlesztési támogatás az amerikai magyar egyetemeknek, nem lesz alapítvány magyar nemzetiségű gyerekek táboroztatására, nem fog terjeszkedni Amerikában a magyar gazdaság – noha ez nemzetünk érdeke volna –, nem lesz megduplázva a külhoni magyar rádiós és televíziós alkotóműhelyek produkcióira szánt költségvetés, nem fog a detroiti magyarokkal együtt csárdást táncolni Semjén miniszterelnökhelyettes úr, ha Önök ezentúl sem mozdulnak velem együtt a nemzeti eszmék irányába.) (...)

Tisztelettel Önök, az Önök szabad döntése és a belügyekbe való be nem avatkozás elve iránt:

Kelt Tusványoson, »A világ közepén«, 2012. július 29. napján

Orbán Viktor
Magyarország és a világmagyarság miniszterelnöke”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Negue
2012. július 30. 00:03
A néni cikkét elolvasva, csak az a kérdés jut eszembe: Jó hülyének lenni?
Trükkök Százai...
2012. július 29. 20:47
Mihancsik leginkább kukoricamorzsolással fejezhetné ki magát, vagy horgolással. A humor valahogy nem erős oldala.
antioxi
2012. július 29. 18:23
Mihancsik álmodozik (és fenyegetőzik, de mire-:) és amikor belér a keze a bilibe és felébred azt mondja: bocsi, hülyeségeket irtam már megint.
Parasztvakítás
2012. július 29. 18:14
Nocsak visszajönnek a megszokott sablonok!!Hamis Teller levél,most hamis Orbán levél!!Mi lesz a következő, hamis szabadulólevél??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!