Bronzérmet szerzett Paulo Coelho

2012. július 29. 18:38

Az utolsó 50 méterhez fordulva még 15 másodperccel vezette a mezőnyt, ám közben megállt és írt egy könyvet, így végül csak a harmadik helyen sikerült befutnia.

2012. július 29. 18:38
Ex-szakasz
Facebook

„Harmadik helyen végzett a londoni olimpián Paulo Coelho 400 méteres női mellúszásban. Az íróként is ismert brazil versenyző az utolsó 50 méterhez fordulva még 15 másodperccel vezette a mezőnyt, ám közben megállt és írt egy könyvet, így végül csak a harmadik helyen sikerült befutnia.

»Nem vagyok csalódott. Ha ez ember - legyen akárhol - körülnéz, tudja, hogy barátok veszik körbe. Legfontosabb barátunk ugyanis mi magunk vagyunk és a szeretet. Mindenki életében eljön a pont, mikor úgy érzi, a legfontosabb, hogy kialakítsa a harmóniát környezetével, s ha ezt elérte, akkor e csodás burok megvédi őt a külső negatív érzésektől. Az egyik percben még úgy érzed, csak kérdések léteznek, a másikban már a szíved adja meg az összes választ. A legfontosabb persze az alázat: ki nem tud kicsi lenni, felfalják a nagyok. Az igazi hősök a sorssal vívják legnagyobb harcukat« – értékelt a verseny után Coelho.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tetahó
2012. július 30. 12:14
Orbán belefingott a medencébe, majd miután látta, hogy tök utolsó, megfordult, kimászott a rajtkockára, kikiáltotta, hogy visszamenőleges hatállyal ő a győztes, erről törvényt is alkotott, a többieket pedig diszkvalifikálta és két hónap közmunkára ítélte. Ez ám a fideszes, turulos, fél ázsiai virtus!!! Hiszen a magyar genetikusan alattvaló.
GY. F.űegér
2012. július 29. 23:23
Pár másodperccel megelőzve a végül negyedikként célba érő Steiner Kristófot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!