A fesztivál igen hálátlan munka

2012. július 09. 12:08

A fesztivál igen hálátlan munka. A bedrogozott vagy/és részeg vendégek le se szarják hányan dolgoznak napi 20 órát azon, hogy ők ilyen féktelenül szórakozhassanak.

2012. július 09. 12:08
EASY
Bucket List

„A promó nappali és éjszakai részből áll. Ezt visszük végig idén a fesztiválokon. Nappal tusolás, este like. A tusolás nagyon népszerű. Bár a 40 fok biztosan rásegít erre...

A fesztivál igen hálátlan munka. A bedrogozott vagy/és részeg vendégek le se szarják hányan dolgoznak napi 20 órát azon, hogy ők ilyen féktelenül szórakozhassanak. Minden hajnalban lázas munka folyik, ami tulajdonképpen az előző éjszaka kárrendezési munkálata. Aztán délután nyitnak az üzemek, elkezdődnek a promóciók. Folyik minden a maga medrében, aztán ismét hajnal. és ismét lehet javítani mindent ami eltört vagy tönkrement az éjszaka... rejtélyes okokból.

Ritkán adatik meg, hogy igazán napfényes oldala is legyen egy fesztiválnak. Most mégis volt. Az egyik ilyen egy sérült srác. Kis elektromos székkel közlekedik, és a mozgáskoordinációja problémás. Nem láttam még embert aki így örülne egy hűsítő zuhanynak. 2 gumimellű csaj mosta le a srácot, miután egy széket tettünk neki a tálcába és átültettük bele. Nagyon élvezte a srác. Fülig ért a szája.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!