Uszítás, gyűlölködés, halálbüntetés – a Bándy-család kérése

2012. július 19. 21:49

Arra kérem a civil és a politikai szervezeteket, hogy se a lányunk nevét, se a személyes tragédiáját ne használják fel ürügyül.

2012. július 19. 21:49
Bándy Edit
Facebook

„A család kérését is tolmácsolom, amikor arra kérem a civil és a politikai szervezeteket, hogy se a lányunk nevét, se a személyes tragédiáját ne használják fel uszítás, gyűlölködés vagy a halálbüntetés visszaállításának ürügyéül.

Köszönöm.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 200 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Terminátor
2012. július 21. 11:18
Újabb brutális támadás: csoportosan (?) erőszakolták meg a német turistát Csoportos rablás és nem kizárt, hogy csoportos erőszak is történt Jánoshalmán - értesült a Halasi Tükör. Egy saját házukban itt nyaraló német házaspárt három fiatal jánoshalmi férfi támadott meg: mindkettőjüket megverték, a nőt megerőszakolták. A sértetteket ápoló kiskunhalasi kórház igazgatója személyesen kért bocsánatot Magyarország nevében a rendkívül durva incidensért. Twitter Facebook Tumblr Startlap Betkicsinye Betnagya E-mail kde Nyomtat r e k l nbsp;m Az Algoflex Forte-val fejfájás nélkül olvashatod a kedvenc oldalaidat! Hírek, fotók, videók! Kattintson, lájkoljon minket és ossza meg a véleményét az atv.hu Facebook-oldalán is! Az atv.hu heti kérdésére pedig szavazzon a nyitólapon! Egyelőre csoportosan elkövetett rablás miatt folytatnak nyomozást három jánoshalmi férfi ellen, akiket a támadás után Kiskunhalasi Rendőrkapitányság rendőrei néhány óra alatt elfogtak. A brutális elkövetők közül ketten őrizetbe kerültek, harmadik társuk pénteken feladta magát. A támadók július 18-án Jánoshalma külterületén egy német házaspár 57 éves férfi tagjától cigarettát, majd pénzt követeltek, ám szinte azonnal ütlegelni kezdték. A férfi bár bemenekült tanyája udvarára, a tettesek követték, és tovább verték, majd a kiabálására a segítségére siető 48 éves feleségét is többször megütötték. A tanya fürdőszobájába menekülő asszonyt az egyik ott lefogta, és megerőszakolta - nem kizárt, hogy ebben többen is követték. A megvert német férfi arccsonttörést szenvedett, és természetesen mindketten kórházba kerültek. A kiskunhalasi Semmelweis Kórház ügyvezető igazgatója személyesen is felkereste a rendkívül durva incidens áldozatait. – Megrendítő és felháborító, ami a nálunk nyaraló német házaspárral történt, ezért kórházvezetőként és polgárként is Magyarország nevében kértem elnézést tőlük a történtekért – mondta a Halasi Tükör újságíróinak dr. Romhányi Zoltán. Romhányi Zoltán kórházigazgató - bocsánatot kért Magyarország nevében A három ismeretlen férfi a tanyából készpénzt, mobiltelefont és egy laptopot rabolt el, az összes anyagi kár közel 500 ezer forint. A rendőrséget a sértett házaspár szomszédja értesítette a hátrahagyott nyomok alapján, így a jánoshalmi és kiskunhalasi rendőrök gyorsan, csütörtök reggelre két elkövetőt: egy 37 éves és egy 21 éves férfit (apát és fiát) már elfogták. A fiatalabb beismerő vallomást tett, megjelölve harmadik társukat egy szintén jánoshalmi 31 éves férfit – aki pénteken feladta magát. Az elfogottak előzetes letartóztatását már indítványozták a rendőrök. A városi hetilap nem hivatalos forrásból úgy tudja, a német házaspár – noha itt vettek házat, és minden évben több hónapot töltöttek itt – most nyaralójuk eladását tervezik, és azt, hogy többé nem jönnek Magyarországra.
Felebarát
2012. július 20. 15:12
https://www.facebook.com/groups/beketakarpatmedenceben/
Hajdú Sógor
2012. július 20. 12:53
Mi az az Integral Akadémia?
Terminátor
2012. július 20. 12:03
Egy szó mint száz az a mocskos gyilkos halál büntetést érdemel ,de jó lassút és a Hősök Terén !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!