Aki még nem látott rövidnadrágban...

2012. június 24. 10:05

A képen a zsűri tapsolja a helyezetteket, és igen, jól látjátok. A farmer rövidnadrágban, fehér ingben az ott én vagyok.

2012. június 24. 10:05
Vona Gábor
Vona Gábor Facebook-oldala

„Tegnap Pécelen immáron hagyományosnak mondható családi napot szerveztek a magunkfajták. A rendezvényen számtalan program volt, mindenki válogathatott kedvére. Volt egy politikai fórum is, de számomra a főzőverseny volt a nap fénypontja, hiszen a zsűri tagja lehettem. A versenyt az isaszegi csapat nyúlraguja nyerte el. A képen a zsűri tapsolja a helyezetteket, és igen, jól látjátok. A farmer rövidnadrágban, fehér ingben az ott én vagyok.
(A családi legendáriumhoz tartozik, hogy Benedek beindított egy IFA teherautót és beült egy 1950-es Csepelbe.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stigma
2012. június 25. 09:30
Mit nyúlragu... Vona a multik hamburgerét is reklámozza, ha úgy adódik.. ahogy Kövérnél a Nyirő... http://www.borsonline.hu/cikk.php?id=54068
RAMBO
2012. június 25. 08:52
Vetkőzz, ribanc!
korona
2012. június 24. 20:11
Végülis: Nem a nadrág számít, hanem ami és aki benne van.
korona
2012. június 24. 18:40
Valami okból, nem tudom miért, alergiám van a sztearinra, emiatt nem bírom megenni egyetlen olyan állat húsát sem, amelyiknek nyúzzák a bőrét. Még gyerekkoromban állapította meg az orvos, és azt tanácsolta, ha nem akarok műtőasztalon kikötni egy szörnyű bélcsavarodással, akkor ne kísérletezzek tovább birkahússal, bárányhússal, marhahússal, borjúhussal, nyúlhússal stb. Így marad a disznóhús és mindenféle baromfi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!