Phantom az éjszakában

2012. június 20. 14:26

Ha így haladunk, komolyan mondom, a végén a Közgép csak úgy gesztusból elveszít egy közbeszerzési pályázatot.

2012. június 20. 14:26
Uj Péter
NOL

Fürst Gy. őszinte ember, nem próbál megbújni, sunnyogni, nem lapít mondjuk valami proli Silver Shadow II-vel, Q7-essel, SEL Mergával, hanem bevállalja a Phantomot keményen, és rögtön a matt fekete fényezésűt, Beast-1 rendszámmal, nehogy valaki azt higgye véletlenül, hogy nem szervezett bűnözővel van dolga.

Nemcsak elegáns gesztus, de kifejezetten praktikus megközelítés a szervezett bűnözés részéről, hogy újabban már nemcsak autótípusokkal, hanem egy külön, saját célra kifejlesztett fényezési technikával is kifejezi és azonosítja önmagát, jelentősen megkönnyítve a suzukis mazsolák és a korrupt rendőri vezetők dolgát, és természetesen a miniszterelnökét, akinek, mint megtudtuk, legújabb hobbija a maffiahálózatok fölszámolása személyes utasítással.

Fürst ex-al-polg-mest ráadásul a Centrum Parkolási Kft. volt igazgatója, tehát egyrészt minden elképzelést felülmúlóan adekvát az ő megkerékbilincselése, és nemcsak adekvát, de egyenesen szimbólumértékű, a jogbiztonság, a törvény előtti egyenlőség és mindenféle ilyen szimpatikus dolgok szimbóluma, nem is értem, miért érezzük magunkat Kelet-Ukrajnában olykor-olykor.

Ha így haladunk, komolyan mondom, a végén a Közgép csak úgy gesztusból elveszít egy közbeszerzési pályázatot.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biomechanoid
2012. július 04. 19:58
Fürst György zsidó. Egyenesági leszármazottja a legismertebb, magyar állampolgárságú terroristának, Fürst Sándornak. Újabb bizonyítéka annak, hogy a baloldalon kizárólag egykori bolsevik tömeggyilkosok ivadékai kapnak lehetőséget.
HSL
2012. június 20. 22:18
New Peter 4 president
Samsa
2012. június 20. 19:39
No kérem szépen! UP, ezzel az írással ismét elfoglalta helyét a magyar publicisztika csúcsán. Utánozni lehet, de nem nagyon érdemes. 10/10
Übermayer
2012. június 20. 16:53
ezek szerint Uj Péter szerint a Közgép nem veszít közbeszerzést? ennek azért olvasson még utána.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!