Álinvázió a Balatonnál

2012. június 27. 09:54

A szúnyogilag keményebb években sem értettem, hogy miért rinyál a vízparti lakosság: malária errefele nincs, úgyhogy aki nem bírja a szúnyogot, ne menjen vízpartra, heló.

2012. június 27. 09:54
Uj Péter
NOL

„Ehhez képest tényleg furcsa balatoni invázióról olvasni a lapokban. Lehet, hogy a Balaton egy másik égövön fekszik? Ott nem volt aszály? Megsérült egy szúnyogtenyésztő farm biztonsági rendszere? Ledobtak a románok/németek/bankárok egy szúnyogbombát? Hogy lehet ott rengeteg szúnyog, amikor máshol alig van?

Vagy kevésbé romantikus szálakon fonódik az összeesküvés? Mondjuk az anyagi haszonszerzés reménye állna a pánikhíradások mögött? Hogyan is gondolhatunk ilyet! Két éve a GVH-nak gyanússá váltak ugyan a szúnyogirtó cégek némi kartellezés miatt, de azért az mégis durva lenne, ha pánikkeltéssel próbálnák megnyitni néhány önkormányzat pénztárcáját. (Mondjuk a pénztárca már ki is nyílt, szállhatnak a szúnyoggyilkos mérgek a levegőben.) (...)

Egyébként a szúnyogilag keményebb években sem értettem, hogy miért rinyál a vízparti lakosság (már ha tényleg a lakosság rinyál, és nem a nemzetközi szúnyogirtó-összeesküvés): malária errefele nincs, úgyhogy aki nem bírja a szúnyogot, ne menjen vízpartra, heló. Szórjuk a vegyszert az égből, rimánkodunk a mérgekért, aztán meg megyünk a biopiacra vegyszermentesnek hazudott félig rohadt paradicsomért, mi?!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claypool
2012. július 11. 16:27
Azért a kullancs irtást tényleg égbe kiáltó hülyeség volt megszüntetni!
durrbele
2012. július 11. 16:27
A balaton partján található összes szúnyog szivja farkad vérét!
Menetekel
2012. július 11. 16:27
Persze mert a szúnyog csak a Balaton 50 méteres körzetében van. Új Peti bazdmeg tölts el egy nyarat egy Balatontól 3 km-re lévő faluban, meghívlak :D aztán megnézem mennyit vakaródzol
sky.net
2012. július 11. 16:27
aha urbánus gádzsó kiszól a légkondi alól , ménem háde méénem mindenki matula bácsi , méé akar a kertjébe kimenni?? , vagy a vendéglő teraszára kiülni este a balaton parton sétányi , mérnem nézi a tévében ? abbú nem gyün a csínyog nyomós indoka van annak öcsém : hámmer csak ... vagy csakoszkész
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!