Éjjel strici, nappal prédikátor

2012. június 28. 16:01

Ahhoz, hogy másképp legyen, gyökeres újraszabályozásra, részleges legalizálásra volna szükség. Ám ennek a rezsimnek minden inkább érdeke, mint ez.

2012. június 28. 16:01
Papp László Tamás
Hírszerző

A rendszerváltás óta Pintér van a leghosszabb ideje vezető pozícióban a rendőrség fölött, először, mint országos főkapitány, aztán – immár másodjára – miniszterként. A rendőrtábornokok többsége az ő tanítványa, neveltje. Csakhogy Pintér egy olyan korszakban lett rendőrtiszt, és most is egy olyan rezsimet szolgál, amelyet a rendpárti demagógia és a cinikus álszentség kettőssége jellemez. Melyben a drákói szigor és tiltás mögött a legbűzösebb panamamocsár húzódik. Az éjszakai mulatóvilág szürkegazdaságát, ezt a hatalmas feketepiacot az orbáni állam sem fogja felszámolni. Csupán átrendezik, mások lesznek a védett bűnözők, más zsaruk szedik be a sápot. Ez a világ elér a pártkasszákig, az államhatalomig, mindenhová. (...)

Ahhoz, hogy másképp legyen, gyökeres újraszabályozásra, részleges legalizálásra volna szükség. Ám ennek a rezsimnek minden inkább érdeke, mint ez. Az éjszakai élet dolgozói (örömlányok, utcai és beltéri drogárusok, csaposok, sztriptíztáncosok, stb.) és ügyfelei (fogyasztók, kuncsaftok, diszkó-látogatók) kettős kiszolgáltatottságban vergődnek. (...) Ha ennek az iparágnak a még tolerálható része (lásd fent) legálisan zajlana, kevesebb volna a túladagolás, rosszullét, fertőzés, (kiadáscsökkenés), viszont a nyereség »sarcolása« nem védelmi pénz, hanem adóbevétel lenne. De hol lenne érdeke ez a NER-államnak és oligarcháinak? Nem jobb, hogy a prédikátor-öltönyt érdekeiknek megfelelően cserélgethetik a strici-szerkóval? Valamiből élni is kell, nemde?” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gvarga10
2012. június 29. 08:14
Papp László Tamás,a legális kábulat és önpusztitás hazai apostola!Pitye,pitye kendermagos,eszegesed a kendermagot! Jut belőle fűnek,fának normálisnak és kábának! Van bőr a pofádon ilyen dolgot leirni,hogy a társadalom kötelessége a súlyos drogfüggők pátyolgatása és gyógyitása?Ugyanakkor ha az a szerencsétlen dibéteszes,aki vagy tudatlanságból,vagy saját hülyesége miatt véletlenül nem "hozza" a cukorszint normáját az ellenőrzésen-retorzióban részesül. Másik:apostola vagy a "könnyű drogoknak"olyan neves támogatókkal mint pl.Konrád György. Ez nem más,mint hosszan elnyúló gyilkosság,ráadásul a balek még nagyszerűnek is érzi! Húzd meg magad,mert megkapod azt a vádat,hogy te rklámozod a szert,cserábe részesülsz belőle,mint a drogmaffia zseniális agitátora.! Olyan cinikus vagy ,mint a nácik!Azok is kiirták a KZ kapujára:A munka felszabadit! Te ugyanezt hirdeted a drogról.Annyi külömbséggel,hogy te nem a kinos halált,hanem a "könnyű halált" ajánlod!
dexter
2012. június 28. 19:09
Ahhoz már tényleg igazi tőrőlmetszett narancsdroidnak kell lennie valakinek, hogy elhiggye, puszta altruizmus vezeti orbánfűrer csapatát a nagy vizovckylebuktatásban. Csak a hülye nem látja: a látványkonyhában öszetákolt ócska rendcsinálási propaganda közönséges bandaháborút leplez amiben most éppen a kétharmadé a nyerő pozició. Mindez függetlenül PLT zsurnalisztikai érdemeitől.
Hajdú Sógor
2012. június 28. 18:20
Legközelebb a ciántabletta legalizálásáért fognak kűűűzdeni.
states
2012. június 28. 17:40
Azért ennek a paplacinak van bőr, jó vastag a képén. Pintérezik, miközben a szocik 8 éve alatt úgy virágzott a rendőrségi korrupció, mint soha azelőtt. Ez Vizoviczki-ügyből világosan látszik, ennek ellenére ennek a szocibérenc seggfejnek van pofája úgy csinálni, mintha nem ez lenne nyilvánvaló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!