Most már minden rendben van

2012. június 11. 08:50

A nézők megszoktak, megszerettek minket, mi pedig megtaláltuk a hangunkat. Nagyon nagy örömmel zárjuk az évadot. Interjú.

2012. június 11. 08:50
D. Tóth Kriszta
Stop

„Milyen érzések vannak benned a műsorral kapcsolatban?

Nagyon pozitív érzések, de nem tagadom, kemény kilenc hónap volt. Különösen a műsor indulásának időszaka, amíg leküzdöttük az újszülött show-val járó gyerekbetegségeket. De pont ezért tudjuk ma már a kollégáimmal értékelni a sikereket, azt, amit a szezon végére elértünk. A nézők megszoktak, megszerettek minket, mi pedig megtaláltuk a hangunkat. Nagyon nagy örömmel zárjuk az évadot.

Melyik volt a legemlékezetesebb beszélgetésed?

Nehezet kérdezel, mert majdnem százan ültek azon a bizonyos fehér kanapén, ismert, illetve kevésbé ismert emberek, külföldiek és magyarok. A Szívem Csücske-díjat is majdnem mindegyiküknek odaadtuk volna: azt is nagyon nehéz volt eldönteni, hogy ki legyen a három döntős, hiszen mindegyikük másért volt fontos nekünk.

Garas Dezső például neked adta az utolsó interjúját...


Igen, az a beszélgetés nagyon belém égett több szempontból is. Nem tudtuk, hogy ez lesz az utolsó televíziós interjúja halála előtt, nekünk ezért mindig is fontos lesz és szép. Emellett szakmailag és emberileg is ekkor éreztem először azt, hogy a másfél évtizednyi szigorú híradózáson túllendülve megtaláltam azt a hangot, ami az új műsorhoz és hozzám is való. Akkor éreztem azt, hogy végre ellazultam és ebben nagyon segített az ő szuggesztív és fantasztikus egyénisége. Úgyhogy több szempontból is fordulópont volt ez az interjú.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2012. október 26. 17:49
Nektek a Majka,Alekosz,Dopman,Kiszel Tünde,Anetka,Meg a többi hülye gagyi szerencsétlen senkiházi való.Természetesen tisztelet a pozitív jelzésűeknek.
geraz51
2012. október 26. 17:49
Ha az ilyen elszólásokat komolyan vennénk,bezárhatnánk minden tévét és rádiót.Emberből vagyunk,ergo tévedhetünk.A pápaválasztáskor említett közmondás pedig inkább humoros volt mint tévedés.Szövegértésemet eddig még nem kritizálták.
geraz51
2012. október 26. 17:49
Fogadatlan prókátor!Szövegértelmezés?Van a szar,az elfogadható,a jó,a kiváló.Két szar között a köztes út a harmadik szar.
orion
2012. június 13. 20:55
Nem tudom a nevét, de mindig vihog meg szörcsög.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!