Amúgy mindegy: Árpád vezér is zsidó volt

2012. június 27. 20:39

Komoróczy nem zsidó, hanem dzsentricsaládból származik. Amúgy mindegy lenne. Egy normális világban.

2012. június 27. 20:39
Bolgár György
Bolgár György
168 Óra

„Azt állítja Pörzse Sándor jobbikos országgyűlési képviselő (Facebook-oldalán), hogy »egy Komoróczy Géza nevű zsidó történészprofesszor azt nyilatkozta a Hetek című újságnak, hogy Árpád vezér is zsidó volt«.

Ezzel szemben a tény az, hogy Komoróczy nem ezt nyilatkozta, hanem azt, hogy a magyar törzsek a 8–9. században a kazár birodalom mellett vagy annak keretei között éltek, és volt olyan időszak, amikor a kazárok szövetségesei is fölvették a zsidó vallást. »Ezért merem azt mondani – magamban egy kicsit nevetve azon a fricskán, amit ez a mélymagyar tudatnak jelent –, hogy ha valaki egyáltalán zsidó volt a honfoglaló magyarok között, akkor Árpád fejedelem biztosan.« Aki ilyet mond, az persze egyesek számára csakis zsidó lehet, de a tény az, hogy Komoróczy nem zsidó, hanem dzsentricsaládból származik. Amúgy mindegy lenne. Egy normális világban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. június 28. 09:55
http://betiltva.com/files/matolcsy.php
kjkj945
2012. június 28. 09:38
http://www.gondola.hu/cikkek/67664 beismerte.
Jason Bourne
2012. június 28. 09:33
Hihetetlen, hogy ezt a zsidó-nem zsidó témát naponta nyomatni kell. Meg a holokausztot, meg a fasisztázást. Nem igaz, hogy nem unják még. Engem már baromira untat.
gvarga10
2012. június 28. 08:48
Ne má' Bolgár úr!A maga becses neve utal arra, hogy a honfoglaló magyarok(nevezetesen Árpád törzse bolgár -türk eredetű volt) a Kazár birodalom hivatalos vallását-a zsidó vallást gyakorolták.Mármint hivatalosan.Ezt láttuk a kereszténység felvételénél kialakult testvér háborúknál.Amúgy a sámán hit volt az eredeti vallásuk.De lényeg a lnyeg!Akkor mi a büdös francnak antiszemitázzák a magyart? Jórészt,ugye a zsidók,náluk érthető,de a nyalizó fazonok is,mint maga Drágabolgárúr! Hát akkor hogy is van ez?Testvér a testvért üti?Mint egykor,mikor két zsidó birtokos parádéskocsisa látván,hogy uraik összehorgoltak keményen,ostornyéllel oldották fel a konfliktust. -no komám,ha te ütöd az én zsidómat,én ütőm a te zsidódat!-igy aztán jól meghányták a két tiszteletreméltó zsidó birtokost a kocsisok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!