No copy/paste!

2012. május 30. 14:17

Ha te is úgy gondolod, hogy több autonóm előadóra és kevesebb popszemétre volna szükség, csatlakozz a No copy/paste! mozgalomhoz.

2012. május 30. 14:17
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Zsűritag blog

„Elegem van abból, hogy az eredetiség, a hozzáadott érték, az autonóm művész vagy az egyediség fogalmai lassan szitokszóvá válnak azok körében, akik a hazai tömegkultúra stratégiai pontjain terpeszkednek. Elegem van abból, hogy a szolgai másolásnak, az angolszász kultúrhulladék kritika nélküli átvételének a korát éljük. Elegem van mindazokból, akik mások vállára vagy koporsójára ágaskodva igyekeznek naggyá válni.

Ha te is úgy gondolod, hogy több autonóm előadóra és kevesebb popszemétre volna szükség a frekvenciákon és a képernyőkön, ha végre valódi átdolgozásokat, és nem szolgai másolatokat akarsz hallani, akkor csatlakozz a No copy/paste! mozgalomhoz:

http://www.facebook.com/nocopynopaste”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smogger
2012. június 04. 17:46
Hát persze. Amit megszoktál. Személyfüggő.......
smogger
2012. június 04. 17:46
Igen pártlan és politikus álláspont.
Antigoné
2012. június 04. 17:45
A pözőr Puzsér első normális megszólalása. Egyetértek az angolszász kulturhulladék negligálásával.
heep
2012. június 01. 09:31
Semmihez nem csatlakozom amiben a Puzsér benne van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!