A „belvárosi liberálisokról”

2012. május 06. 16:23

Az egyetlen dolog, amiben jogos a Jobbik helyzeti előnye, az a kiépített hálózat.

2012. május 06. 16:23
Kopiás Attila Steve
KA Steve tumblr

„Az egyetlen dolog, amiben szerintem jogos a Jobbik helyzeti előnye, az a kiépített hálózat, és ez az, amiben jelenleg egyetlen ballib erő sem tud vele versenybe szállni. Mondjuk pont az általad említett csoportoknak (Haha, Milla..) nem is célja. Ezek nem országos politikai mozgalmak, nem is akarnak azok lenni, hanem vagy tematikus szerveződések (Haha: oktatás, AVM: hajléktalanság stb) vagy funkcionálisak (Milla: kommunikációs tér teremtése más csoportoknak). Ami szomorú, hogy jelenleg nincs olyan országos politikai mozgalom, ami rendelkezne azzal az erővel és céllal, hogy egy kistelepülésekre is kiterjedő árnyék-szociálishálót hozzon létre. A 4K ugye még érzékelhetetlenül kicsi, a Szolidaritás saját maga feldarálásával van elfoglalva, az LMP-nek szerintem történelmi hibája, hogy az utóbbi két évet nem szinte kizárólag pont ennek a hálózatnak a kiépítésével töltötték, az MSZP-DK meg soha nem is rendelkezett mozgalomépítő törekvésekkel. És egészen addig, amíg nem lesz egy olyan mozgalom, ami a vidéki emberek szociális biztonságára legalább elméleti válaszokkal rendelkezik, és ez a mozgalom nem lesz ott folyamatosan minden településen erős kulturális és önsegítő hálót kialakítva, addig a hahás, millás, elempés, avm-es stb »belvárosi liberálisok« nem tudnak mi mást tenni, mint amit eddig is tettek: amikor ilyen helyzet van, amennyire idejük és energiájuk engedi, magánemberként igyekeznek valamit azonnal reagálni egy-egy helyzetre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Atisz
2012. május 07. 11:26
Manapság divat a balliberális kreténeknél, hogy odabiggyesztik a nevük mödé, hogy "Steve" és akkor ettől européerek lesznek?
orion
2012. május 06. 20:28
Ez a pp(paripapénisz)jóska (bocs, dzsoni) kitett magáért már Brüsszelben is.
HSL
2012. május 06. 20:11
3 évvel ezelőtt steve fejére olvastam a KM blogon, mi és miért nem fog összejönni a humákságos ideálkorrektkedéssel és láááááám igazán nem jóstehetség kérdése, szimpla 1x1 azok a fránya szavazói tömegek csak nem akarnak a párthoz alkalmazkodni skandalum
heima
2012. május 06. 18:13
nagyon nem jött át az üzenet stív, nem az a baj, hogy nem jártok le néha vidékre bübükéket felzárkóztatni és megvédeni a cigánysor a durva fasizmustól, hanem azt, hogy magasról leszarjátok a vidéki nem cigány lakosságot és problémáikat. ami nem más mint az antiszociális cigánycsaládok, amiket ti bármikor megvédtek bármitől, mer ki van rekesztve. egyébként igazad van, Gergő is belvárosi liberális, csak látszik rajta, hogy továbbtanult. most már nem olyan etnonáci, mint a többi seggfej, mert bőrszíntől függetlenül meg tudja állapítani, hogy ki a rossz ember. hatalmas tudomány, ginonak is sikerült az oláhcsaládból. neked még nem, te a fehérezésig jutottál el, meg az álértelmiségi nagyszavakig, grat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!