Labancpolitika

2012. május 09. 15:43

Olyan szavakkal és nevekkel fossák tele a magyar politikát, amiknek az égvilágon semmi értelmük sincs, aztán 2014-ben a híradóban már csak jakuzapolitikát folytató hűtőszekrény-emberekről lesz szó.

2012. május 09. 15:43
Herizonford

„Nem bírok betelni ezzel a Karácsony-Orbán csörtével! Karácsony Gergely mindig is vonzotta a figyelmem, hiszen tipikusan »teherbe esett férfi« feje van. (...)

Szóval elég sokszor megnéztem a vitát, és rájöttem, a legnagyobb nóvum az egészben nem a simicskázás meg nyergesezés, hanem a LABANCPOLITIKA. A Fidesz tényleg zseniális az ilyesmiben. Olyan szavakkal és nevekkel fossák tele a magyar politikát, amiknek az égvilágon semmi értelmük sincs, aztán 2014-ben majd nem is fogjuk furcsának tartani, hogy a híradóban már csak jakuzapolitikát folytató hűtőszekrény-emberekről lesz szó.

Labancpolitika az, hogy nem ismered a különbséget az oligarcha és a hazai nagytőkés között. Nekem valahogy nem így maradt meg a Rákóczi-szabadságharc.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viktus
2012. május 09. 15:49
A szöveg jó, de a mandi hol talál rá ilyen "tűzforró" oldalakra? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!