Számoljunk!

2012. április 18. 10:39

Ha nem lennének itt ezek a kibontakozást akadályozó eubürokraták meg egyéb népellenségek, régen belecsaptunk volna az irracionális, sőt transzcendens kulcsba.

2012. április 18. 10:39
Uj Péter
NOL

„Az a magyar gazdaságpolitikus, aki havonta nem áll elő legalább egy új adóötlettel, az nem is számít igazi gazdaságpolitikusnak, azt társai lenézik, kiközösítik, leliberálisozzák, elkapják a lépcsőfordulóban és megkanalazzák. Nincs ennél kiszámíthatóbb dolog a világon.

Ha nem lennének itt ezek a kibontakozást akadályozó eubürokraták meg egyéb népellenségek, nemhogy öt- vagy ötvenkulcsos áfa lenne itt, de régen belecsaptunk volna – kimondani is bizseregtető érzés! – az irracionális, sőt transzcendens kulcsba, számolhatná a paraszt a 43 500-szor π3 bruttót, a világhírű magyar matematikai kultúra dicsőségére.

Egyébként közeleg (kisvártatva itt) az szja ideje, tudják, a söralátétes. Akkora lesz ez a söralátét, hogy már most kikérek húsz korsó Borsodit és tizenöt kis Hubit, elfér rajta bőven. És ránk is fér. Húzóra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bisque Béla
2012. április 18. 19:47
Hüjevagygilice. :(
gilice
2012. április 18. 19:15
Előbb-utóbb győz a "szabadságharc" az IMF-EU ellen, és akkor jöhet a szép új világ!(No meg az államcsőd...)
Ouroboros
2012. április 18. 18:05
Ki az a tahomán, akinek van szíve ezt lemínuszolni? Pedig hibátlan.
Bisque Béla
2012. április 18. 17:31
"aki havonta nem áll elő legalább egy új adóötlettel, az nem is számít igazi gazdaságpolitikusnak,.......... Nincs ennél kiszámíthatóbb dolog a világon." Már hogy ne volna! Úgy hívják Zsidó kárpótlás, jóvátétel, stb. Költségvetési tétel. Elég jól lehet kalkulálni vele. Csak nem nekünk. Inkább a kiadási oldalon jelentkezik. Egyébiránt sajnos ebben az inkriminált esetben Uj elvtársnak igaza van. Lassan a Térképészeti intézetben lehet csak legyártani ezeket a monumentális söralátéteket.És nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy ránkszabadították kontrolálhatatlanul a sok trafipaxos meg bokorban sunnyogó rendőrt! Bár nem úgy néz ki, de most hogy már jogorvoslat sem lehet az önkény ellen, éppen úgy működhet, mint egy adó. Ők kivetik, mi befizetjük, leüljük, vagy jön a végrehajtó. Ettől persze még Gyurcsány még mindig csak egy pitiáner kis hazudós köcsög. És a szakdolgozata sincs meg. :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!