Az utódlásról

2012. április 02. 21:12

Kövér László immár beérte Szűrös Mátyás karrierjét, és ideiglenes államfő lett.

2012. április 02. 21:12
Szanyi Tibor
Szanyi Tibor
Facebook

„Kövér László immár beérte Szűrös Mátyás karrierjét, és ideiglenes államfő lett. Ha ezen a pályán gondolkodunk tovább, akkor Kövér, úgy is mint egykori kommunista pártalkalmazott, »ideális« alkat véglegesítés céljából.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rorshock
2012. április 03. 11:29
Csermely Péter szépen, lényegretörően jellemezte a Kapitányt: "bakancsarcú kommunista"
Szanyi Tibor
2012. április 03. 09:38
Érdekes tapasztalat, hogy a verbális köpködés-okádás leginkább a jobbos, nemzeti-keresztény, stb. felhangú fórumozók sajátja. Csak remélni tudom, hogy állítólagos őseik, azok a pici, sárga, mongoloid lovasok normálisabbak voltak ....
sky.net
2012. április 03. 09:36
savanyú szőlő- tibikém ? ha nem támaszkodnál demizsonnak fel is borulnál mi ? lassan már egy villalakó luvnyának is több esélye van a pártelnöki tisztre ...te meg még azt a tyúkszaron balettozó bikicsunáj gyereket se tudod lenyomni ... persze tudomén el kellett játszani a sokadik ócska demokratikus megújulást , borítékolható eredménnyel dehát akkor is cziki,
Szanyi Tibor
2012. április 03. 08:58
Jut eszembe, nem lehetne itt egy kicsit normálisabban is vitatkozni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!