Kérem a következőt

2012. április 03. 17:10

Ha Gyurcsány szakdolgozatával kapcsolatban is bizonyítást nyer a gyanú, az lesz csak igazán hab a tortán.

2012. április 03. 17:10
Sáfrány Norbert
safranyn

„A magam részéről remélem megszaporodnak a »névtelen bloggerek«, akik segítségével elkezdődik a valódi elszámoltatás/számonkérés (nevezze mindenki aminek akarja) és a lebuktatott haszonélvezők mind Schmitt Pál példáját követik majd. Csak így lehet eltüntetni a közéletből a hazug, korrupt, erkölcstelen, hiteltelen, szar embereket akik soha nem nézték az ország érdekeit. Nem nagyon látok más utat, a jobb meg baloldalnak nem igazi célja, hogy kinyírja a másikat, hiszen akkor nem lenne kire mutogatni. Reméljük ezen az úton tényleg Gyurcsány a második állomás. Aztán meg jöhet a többi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rettegett iván
2012. április 04. 12:44
Meg az lesz az igazán nagy arculcsapás a jobbnak, ha mégis rendben van.
slomovicz
2012. április 04. 00:29
Nah Jah. Ilyen a box. :-)
Jack Torrance
2012. április 03. 21:03
GYUR CSÁNY MONY NYON LE! GYUR CSÁNY MONY NYON LE! GYUR CSÁNY MONY NYON LE! Ja, már nem is...
Tamas
2012. április 03. 21:00
Fletó 1984-ben államvizsgázott a pécsi tanárképző főiskolán biológia-technika szakon, szakdolgozatát egy dunántúli állami gazdaság (?) szőlőtermesztéséről írta, ám ezt a technika tanszéken nem találják. De nincs dolgozata a pécsi közgázon sem, pedig ott is diplomázott. Hiába, aki tud, az tud. (helyezkedni)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!