Nem félek attól, hogy a magyarság kipusztul

2012. április 16. 07:20

Meggyőződésem, hogy négy-öt éven belül, akárhogy rosszabbodik a világ helyzete, Magyarország népessége növekedni fog. Interjú.

2012. április 16. 07:20
Papp Lajos
Magyar Hírlap

– Milyennek látja mindezek tükrében a magyar családok jövőjét?

– Mondhatom, mégis abszolút bizakodó vagyok. Több mint ezernégyszáz településen jártam a Kárpát-medencében, s mindenütt változást tapasztaltam: egyre többen vállalnak nagy családot. Ezek az emberek istenhitben és magyarságtudatban élnek. Megindult egy pozitív folyamat, amelynek hatása még nem érezhető, a gazdasági nehézségek, a politikai veszekedések, a bizonytalanság miatt. Meggyőződésem, hogy négy-öt éven belül, akárhogy rosszabbodik a világ helyzete, Magyarország népessége növekedni fog.

– Minek köszönhető a változás?


– Tömeges az Isten felé fordulás, a nemzeti tudat erősödése, a valós magyar történelem kutatása és megélése. Bármennyire kellemetlen bizonyos emberek számára, a jelenlegi kormány a nemzetpusztító erők ellenhatását próbálja keresni. A siker még nem látványos, az viszont biztos, hogy ezt az utat kell járni. Én nem félek attól, hogy a magyarság kipusztul, viszont valóban nem mindegy, hányan alkotjuk ezt a nemzetet. A nyelvünk például védelem, érték számunkra. Mindig befogadó nép voltunk, és egyben integráló is. Akik ideérkeztek, és maradni is akartak, azok lassan megtanultak magyarul beszélni. Nekünk pedig a létet jelentheti, hogy végre befejezzük a háborúságot a körülöttünk élő népekkel, és békességben, szeretetben éljünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci4
2012. április 16. 20:34
Na és ha kipusztul? A dinók is kipusztultak, mégse siratja őket senki.
kjkj945
2012. április 16. 16:47
A kettős nem old meg semmit, már 90-ben volt 4-es is usa izrael magyar lengyel.
magnamater
2012. április 16. 15:57
Papp Lajost kellene köztársasági elnöknek választani, a szent királyok idejét ő tudná visszahozni - bár amilyenek a libsijeink, őt is ki tudnák kezdeni.
korona
2012. április 16. 15:52
Éljen a Szabad Szent Magyar Krályság !!! Éljen a Magyar Szent Korona-tan !!! Lesz még kikelet! Ébred a Magyar!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!