Ki a beteg?

2012. április 04. 07:29

Attól tartok Pálfy komolyan gondolta, amit mondott. És, ha igen már csak egy lépésre vagyunk attól, hogy az ilyen Szalma-féléket el is vitessék...

2012. április 04. 07:29
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

„Ám, amit Pálffy István, magát országgyűlési képviselőként jegyző, egykori rádiós-televíziós engedett meg magának kedd reggel, az a legsötétebb történelmi időket idézi elénk. Azt találta ugyanis nyilatkozni, hogy Szalma Botondnak, a KDNP budapesti elnökének orvosra van szüksége. Tablettára. Nyugtatóra. Azért, mert a politikus - amúgy párttársa, vagy mije - úgy vélte néhány nappal ezelőtt, hogy Schmittnek le kell mondani. Attól tartok Pálfy komolyan gondolta, amit mondott. És, ha igen már csak egy lépésre vagyunk attól, hogy az ilyen Szalma-féléket el is vitessék...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vadfarkatlan
2012. április 04. 14:25
"Attól tartok Pálfy komolyan gondolta, amit mondott. És, ha igen már csak egy lépésre vagyunk attól, hogy az ilyen Szalma-féléket el is vitessék...” LOL Attól tartok, hogy Németh Péternek viszont tényleg komoly baja van. Mert aki komolyan gondolja, hogy ma Magyarországon bárkit el lehet vitetni, az minimum gyengeelméjű.
kjkj945
2012. április 04. 13:32
Pálfy csak apjája nyomdokaiban próbál járni.
GY. F.űegér
2012. április 04. 13:13
Na, mégse úsztuk meg ezt a fasz maróst.
marós
2012. április 04. 13:07
Én meg nem csak komolyan gondolom, hanem szentül meg vagyok győzödve arról, hogy a kisdoktori ügy megmuttatta, hogy kik azok a gazemberek, akik mint a lapostetvek szívják a nemzet vérét,és most be is mutatkoztak a nyomtatott, és az elektronikus sajtóban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!