Magyar Péterre csúnyán ráhozta a frászt Puzsér, a napon felejtett csokihörcsög megfutamodott

Végre kiderült az igazság.

Villány jól halad, de sok mindent kell még tennünk, még jobb borokat kell készítenünk - mondta a Borkultusznak adott interjújában Kiss Gábor villányi borász. Ebből az interjúból közlünk egy részletet.
„- Hogy látja a villányi borvidék helyzetét?
- Villány jól halad, de sok mindent kell még tennünk, még jobb borokat kell készítenünk. Még jobban előtérbe kell helyezni a terroir-szemléletet. A marketing csak tető a házon.
- Melyik fajtát favorizálja?
- A cabernet franc-t tartom a legjobbnak. A merlot tenném mellé, az is nagyon jó minőséget tud produkálni Villányban.
- Külön teraszon szerepeltek a villányiak a VinCE Budapesten. Milyenek a visszajelzések?
- Nagyon jók, a külföldi szakemberek, Master of Wine-ok dicsérték a borainkat.
- Tervezi-e hogy több bort készít?
- Kis birtok vagyunk, és nem is akarok terjeszkedni, nekem ennyi elegendő.”