Amortizáció 9.0

2012. április 28. 15:14

A jobboldalnak, Orbánnak évek óta útjában állok. Ha neki rosszul megy a szekér, akkor mindig támad. Most megint kátyúban vergődnek...

2012. április 28. 15:14
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„A Hír Tv munkatársai a Tanárképzőn írt dolgozatom nyomába eredtek. Tették a dolgukat, ezzel semmi baj nincs. Nem »médiaterroristák«, egyszerűen újságírók. Annyit sikerült kideríteniük, hogy azonos témáról és azonos címmel írtam dolgozatot, mint négy évvel korábban egykori sógorom, első feleségem bátyja, Szabolcs. Hatalmas sztori!


Húsz évesen, vagy harminc évvel ezelőtt nem készültem tudományos pályára, sok miden fontosabb volt nekem, mint szakdolgozatom, egyszerűen túl akartam lenni a főiskolán. Hogy miért a környék szőlészetéből és borászatáról írtam dolgozatomat? Mert akkori feleségem szüleinek balatonfüredi családi házában sok anyagot találtam a környék szőlészetéről és borászatáról. Tájékoztatókat, prospektusokat, beszámolókat. Hogy köztük volt-e Szabolcs dolgozatának kézirata, vagy annak vázlata, fogalmam sincs. Ha igen, biztosan olvastam. Ha olvastam, bizonyára felhasználtam. Ha használtam, szeretném hinni, hogy tisztességesen megjelöltem a forrást. A szakdolgozat nem tudományos értekezés, nem doktori disszertáció, célja nem egyéb, mint hogy bemutassa: a végzős hallgató tájékozott egy szakmai területen. Naná, hogy forrásmunkákból dolgozik, természetesen támaszkodik mások munkájára.

Ennyi a történet.

A sejtetések, a gyanúsítgatások világát megszoktam. Amortizálásom szándéka napirenden volt, van, és ahogy látom még maradni is fog egy darabig. A jobboldalnak, Orbánnak évek óta útjában állok. Ha neki rosszul megy a szekér, akkor mindig támad. Most megint kátyúban vergődnek…”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 329 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gary_cooper
2012. április 29. 17:52
fletókám! A helyzet az, hogy te beteg vagy és betegesen hazudozol. Orbánnak mi köze van már megint ehhez? Mindenröl Orbán jut az eszedbe? Ez már nem normális, tudod? A helyzet továbbá az, hogy te szépen lemásoltad a volt sógorod diplomamunkáját, aztán leadtad saját munkádként. Aztán, hogy mikor, azt nem tudnám megmondani, de te tüntetted el mindkét szakdolgozatot, méghozzá azért, ha valaha valakinek eszébe jutna, hogy összehasonlítsa a két dogát, ne derüljön ki a kis turpisságod. Ez csak a te érdekedet szolgálja. Föleg, hogy a volt sógorodé sincsen meg az egyetemen. Ezt nem tudod többé lemosni magadról. Már nem csak hazug vagy, hanem bizonyíthatóan loptál is. Ezért ne maszatolj tovább, feri. Ha tobábbra is másra kenegeted a sz@rt, attól csakis te leszel még gyanúsabb és mocskosabb. Ha ez neked jó, csak folytasd. Egyre mélyebbre ásod magad, csak nem veszed észre.
Oldgóbé
2012. április 29. 13:20
Gyurcsány még szabad???
gilice
2012. április 29. 12:32
Megismétlem.... :-) Már Krisztus is megmondta: Nem az a rossz, ami az ember száján bemegy, hanem az, ami onnan kijön. :-) Később a tudomány bebizonyította, hogy minden, amit egy ember ír, mond, azt önmagáról mondja, önmagáról vall. A fentiek jegyében - nagyon kevés kivétellel - élmény olvasni az itteni bejegyzéseket, a békétlenséget, a belső feszültségeket, a megnyomorítottságokat, az "okosokásokat"... :-)
Clermont Vitriol
2012. április 29. 11:42
Takarodj a picsába te szemét tróger. Ezek a komcsik mind szemétládák. El kell távolítani őket a közéletből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!