A nyilasok már az iskolában vannak

2012. április 20. 08:07

Elmondhatjuk, hogy a magyar iskola a jövőnek nevel, felkészít az életre. Aki az iskolát megszokja, annak már fel sem tűnik majd a nyilas rémuralom.

2012. április 20. 08:07
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Jönnek az iskolaőrök, amire senki nem számított. Pedig az előzményekből logikusan következik. Nem olyan iskolaőrökre kell gondolni, mint amilyenek az amerikai iskolákban vannak, akik arra vigyáznak, nehogy valaki behatoljon az iskolába vagy elraboljon egy gyereket, esetleg a gyerek hagyja el szülői felügyelet nélkül az épületet. Ezek iskolai csendőrök lesznek, helyi karhatalom, amely jogot kap arra, hogy „arányos mérvű” testi fenyítést alkalmazzon, azaz verje a gyereket.(...)


Az iskolák börtönök lesznek, ahol az iskolaőr a gyerekek között kiépít egy spicli rendszert, saját kápókat tart, akik maguk is végrehajthatnak arányos mértékű veréseket. Nem a jó tanulók lesznek az iskola meghatározó tanulói, hanem az erőszakosak és a durvák, akik az iskolaőrrel együtt tartják rettegésben az iskolát. A fegyelmezés kiterjedhet a tanári kar egyes tagjaira is, ha nem állnak be a sorba, és túl sokat csacsonak humanizmusról, és elpuhítják a jövő generációját. A Pintér-Hoffmann Rózsa kettős egymásra talált az új törvénytervezetben. Pintér megszokta, hogy abban a környezetben, amelyben ő mozog, a maffiózók világában, a biztonsági őrök és »katonák« világa uralkodik, tegyük hozzá, nagyon eredményesen. Azt pedig jól ismerte fel, hogy a Simicska-Orbán-családban szintén egy maffiába csöppent. Hoffmann Rózsa kereszténydemokrata nevelőnőről pedig minden pillanatban várjuk, mikor bukkan fel egy szado-mazo kazetta, amelyben apácaruhában bottal fenekeli a szerzetesnek öltözött püspököt.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2012. április 21. 09:24
"A nyilasok már az iskolában vannak" Muhahhaaa.. Te szánalmas marha. :-)
gary_cooper
2012. április 20. 18:24
Még mindig nem szünt meg az Amerikai Népszava?
Jason Bourne
2012. április 20. 17:45
Ettől betegebb, fóbiást faszt keresve sem lehetne találni. Szégyen, hogy ilyen emberek felületet kapnak egy jobboldali portálon!
Hajdú Sógor
2012. április 20. 16:06
Hogy a faszomba ne lennének az iskolában? Már a bölcsődében is ott vannak, hisz mindenki náci, aki nem ti vagytok, degenerált buzi faszszopó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!