Kirúgásom margójára

2012. április 01. 16:36

Április 1-től kirúgtak a Duna TV-től. Indoklást nem kaptam. Pár hete közölték velem: nem vagyok közszolgálati, kihallgató tisztként viselkedek a vendégekkel.

2012. április 01. 16:36
Apáti-Tóth Kata
Facebook

„Kedves Mindenki! Bár Schmitt Pál hírértékét nem tudom überelni, mégis szeretném a nagy nyilvánosság elé tárni, hogy április 1-től kirúgtak a Duna TV-től. Indoklást nem kaptam. Pár héttel ezelőtt viszont közölték velem: nem vagyok közszolgálati, kihallgató tisztként viselkedek a vendégekkel. Felszólítottak, hogy legyek kedvesebb az interjúalanyokkal és mosolyogjak többet, mert ha nem, végül fel is bonthatják a szerződésemet. Betartották a szavukat. Egyetértek velük. Ha az a közszolgálatiság, ami most van, akkor én tényleg nem vagyok közszolgálati.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biomechanoid
2013. szeptember 06. 17:17
Milyen csoda, Géza? Nem rossz csaj, de ettől még nem pótolhatatlan. Igaz, képzettsége, rátermettsége is a megfelelő volt, csakhogy tényleg mogorva volt, és ez egy nőnél nem szimpatikus vonás.
Tyler Durden
2013. március 15. 19:50
Várható volt, hogy őt is elküldik. A mai TV-be Rákay Filip, Obersovszky és Fábry féle pártkatonák kellenek.
kisposts
2013. március 15. 18:52
A hölgyike jelenleg a Postánál játssza az agyát. Nemhogy mosolyogni, köszönni sem tud. Végülis kommunikácós szakember, honnan is tudhatná, hogy illendő köszönni.
Turul Népe
2013. március 15. 18:52
Ez a nő (?) nagyon irritáló (volt) a képernyőn! Primitíven irritáló! Jó, hogy eltűnt, esetleg mehetett volna a hasonlóan irritálóan nagyképű (komcsi mészárostamáslánya) komcsi M. Antónia után a hitgyüli-tv-be, kígyóolgához. De nagyon ne búsuljatok, balliberrált agyhalottak, jó helyre ejtőernyőzött a némber, ő lett (az állami tulajdonú!!!!) Magyar Posta szóvivője. Mekkora is az elnyomás?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!