Alien vs. Predator

2012. március 19. 15:49

A katolikus egyháznál nehéz undorítóbbnak lenni, akármilyen lelkesen robbantgatnak az allahisták.

2012. március 19. 15:49
Tóta W. Árpád
hvg.hu

Nem kérdés, hogy a szcientológusok számlájára számos bűncselekmény írható: a szerzetesrendben – a Sea Orgban – tapasztalt durva bánásmódról, adatvédelmi aggályokról és egy-két gyanús halálesetről tudhat az érdeklődő, ami persze bőven elegendő, hogy rendőrért, ügyészért, törvényhozásért kiáltson a polgár. Csak hát ebből sem vezethető le, hogy ne lehetnének egyház. Hiszen a legnagyobb, legelismertebb, konkrétan kormánypártot delegáló katolikusok viselt dolgaiból az következik, hogy az aljasság, a kegyetlenség, a fejéig bűzlő világszervezet és a horrorisztikus bűnök tömege a lehető legjobb ajánlólevél. Ugyanis a katolikus egyháznál nehéz undorítóbbnak lenni, akármilyen lelkesen robbantgatnak az allahisták.

Hogy több tízezer gyereket rontottak meg csak Hollandiában, abban csak a mennyiség megdöbbentő, a hajlam közismert. Hogy ezután még az áldozatokat kasztráltatták, az viszont egyértelmű jele annak, hogy ezeknek nagyon beteg elképzelésük van az igazságtételről. Százezernyi spanyol újszülött elrablásában voltak bűnrészesek aktívan és passzívan egyaránt. Vidáman és tudatosan elnézték, hogy Krisztus Légiója néven gyermekháremet működtessen egy igazi ragadozó szörnyeteg hatvan éven át. A Sea Org könnyed férfias szívatás a Magdolna-nővérekhez képest. És ez csak csemegézés a beláthatatlan mocsoktengerből. Semmi inkvizíció: ez a közelmúlt és a jelen. Ha ez Krisztus menyasszonya, akkor komolyan érdekel a Sátán ajánlata.

Az áldozatok számából az látszik, hogy a katolikus egyházban előfordulhatnak ugyan jó emberek, de nem érik el a kritikus tömeget: több itt a szörny, mint a szent. Ezekről az ügyekről tudtak a püspökök, és megérkeztek a panaszok a Vatikánba is. Soha, egyetlenegy pedofil vadállatot sem adott át az egyház önszántából a rendőrségnek, ügyészségnek, törvényhozásnak. Mindig az áldozatok, a világi hatóság és a sajtó hozta nyilvánosságra, hogy milyen pokoli bűnöket követtek el katolikus papok, és hogyan fedezték őket a kollégáik, akik mindenről tudtak. Senki nem szegte meg az omertát, senki nem borította ki a bilit – Joseph Ratzinger sem, akinek ma pápaként van pofája azon siránkozni, hogy akik a bűnügyeket leleplezik, azok ártani akarnak az egyháznak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
G. Pantyelejevics
2012. március 20. 10:58
Tóta anyázása, Tóta ekézése. De azt egyik naris sem tudja megmondani, mégis mi különbség lenne a szcientológia és a kereszténység közt. Aki egyik mesével sem él, annak bizony egykutya. Csak az tesz különbséget, aki valamelyikben érdekelt.
korona
2012. március 20. 09:51
A katolikus vallás becsmérlése önbizonyítvány hatalmas butaságról. A katolicizmus az a szervezet, amelyik Európát, majd a világot civilizálta , még akkor is, ha tetszett az a világnak vagy sem. Ateista meg senki nem lehet, mert nem lehet tagadni azt, ami nincs. Könnyebb bizonyítani Isten létezését, mint nem létezését. Bocsásd meg Istenem ennek a tótavének, mert nem tudja, mit csinál!
durrbele
2012. március 20. 08:23
Weisz Úr! A HIT gyüli meg a zsidók gyerekmolesztálási szokásai?Nem lehet hogy ezek a szokások épp a zsidóktól jöttek át?Elvégre a vallás,szokás egy töröl fakad.
farkatlan kutya
2012. március 20. 03:14
én azért azt mondom még mindig hogy a "hitetleneket" robbantgató/gyilkolgató allahisták rosszabbak, de nem bánnám, ha mindkettőt eltörölnék a föld színéről. szerintem a pedofil katolikus gecikkel könnyebb lesz sokkal elbánni, mint az allahos gyilkos állatokkal, ezért ne tévesszünk arányokat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!