Tisztelet a talpnyalóknak!

2012. március 27. 10:16

A jobboldal akarja megmondani, milyen legyen egy baloldali vagy liberális párt.

2012. március 27. 10:16
Sabater
Ma.hu

„Ígértük, hogy megmondjuk, mi az igazi baj ezzel az írással, hát legyen. Először is az, hogy a jobboldal akarja megmondani, milyen legyen egy baloldali vagy liberális párt. Persze szívük joga, csak nem értjük, miért kéne figyelembe vennie bárkinek is a jobboldali kommentátorok igényeit, ha egyszer ők úgyis a Fideszre szavaznak. Itt jön elő a jobboldal által örökké emlegetett kettős mérce, hiszen ugye ők panaszkodtak arra éveken keresztül, hogy a liberálisok vagy a baloldaliak akarják megmondani, milyen legyen egy európai értelemben vett konzervatív párt, most meg ennek fordítottját teszik. De ez még csak az egyik fele.

A másik, hogy »Kínai Kálmán és Trágár Tóni« vagy szándékosan ignorálja, vagy szimplán csak nem veszi észre, mi történt ebben az országban az elmúlt másfél évben. (Igen, leírjuk ezredszer is: a Gyurcsány-féle kormányzás szerintünk is katasztrófa volt, sokkal rosszabb, mint az első Orbán-kormány.) Az ugyanis roppant kevés, hogy »a kormánytöbbség művel csúnya, nagyon csúnya, nagyon-nagyon csúnya dolgokat«. Ugyanis, ha már az ellenoldal megértéséről és kölcsönösen megfogalmazott elvárásokról van szó, igazán szívesen olvasnánk egy-két mondatot arról, hogy a mandiner szerzője szerint tényleg nincs-e semmiféle probléma mondjuk azzal, amiről Ágyán József mostanában beszélni szokott, hogy csak a fontosabb dolgok közül említsünk egyetlen apró momentumot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2012. március 27. 13:56
Érdekes...de felkapott lett Ángyán József odaát! Amikor bezzeg Medgyessy arról beszélt, hogy "az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel", akkor Kuncze "100 kiló marhahús" Gábor egy szokásos dörmögéssel elintézte a dolgot!
vizipipa
2012. március 27. 13:54
Kínai irománya egy humoreszk, egy stand up comedy előadás. A műfaj követelményei szerint felnagyítja, kiszínezi, karikírozza a visszás, nem tetsző jelenségeket. Eszerint is kéne kezelni. Egy jót nevetni (meg persze változtatni néhány dolgon). A bal/lib rágódása a "művön" nekem két dolgot jelez: - nincs humoruk, - nagyon találva érzik magukat. Lehetne írni hasonlót a jobboldalról is, volna miről. Persze ahhoz kéne egy jó tollú humorista. Szóval akkor most irigykednek mert jobboldalon van egy ilyen? (Lehet olvasgatni Hajós levelét. Humoreszknek az is jó.)
OrangeOrder
2012. március 27. 11:43
Érdekes, mintha az MDF-re akarták volna ráhúzni mindig a progresszív, européer konzervatív párt-féle címkét pont azok, akiket nem szeretünk :) Szóval ti is ugyanígy nyomattátok. Másrészt nem akarjuk megmondani. Pont jó így, ahogy van. Mert így soha nem váltjátok le a Fideszt.
Zázrivecz
2012. március 27. 11:41
:ásít: Kálmánéknak abban tényleg igaza volt, hogy harmatgyengék és kibaszott unalmasok vagytok! Na, menjetek szépen aztán remegjetek Brüsszelben a fékekért meg az ellensúlyokért! ui.: elloptál az életemből 2 percet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!