Gárda, csüccs

2012. március 19. 09:42

Képtelenség, hogy egy törvénytelen erőszakszervezet demonstratív szerveződését a magyar bíróságok fedezik, a magyar rendőrség meg tétlenül követi.

2012. március 19. 09:42
Révész Sándor
NOL

Szombaton a Hősök terén törvénytipró banda bandatagokat avatott. Alakzatban állva nem tehették volna, lecsücsültek, s tehették... Képtelenség, hogy egy törvénytelen erőszakszervezet demonstratív szerveződését a magyar bíróságok fedezik, a magyar rendőrség meg tétlenül követi. 

Képtelenség, hogy a rendőrség nyilvánvalóan s bevallottan hamis ürüggyel bárkit megfoszthasson a nyilvános véleménynyilvánítás jogától. A képtelenségek képtelensége, hogy csak e két képtelenség közül lehessen választani.

A rendőrség illetékesei azt mondják, ők a gárdát betiltó bírósági döntésnek kívántak érvényt szerezni, amikor megpróbálták betiltani a rendezvényt azzal, hogy útjában lenne a sok gyerekes családnak s turistának. A bíróság a betiltást nagyon helyesen elutasította. A rendezvényt nagyon helytelenül senki sem akadályozta meg.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
durrbele
2012. március 20. 08:27
Demokrácia az hogy hagyom hogy elmond és kiállj a véleményedért.Diktatúra az amikor te mondod meg mit mondhatok el! Akkor most ki a demokrácia ellenes te kis pöcs?
farkatlan kutya
2012. március 20. 03:41
bolhából elefánt
Feyszáll
2012. március 19. 18:17
A gárdát ti csináltátok a kgbs tezsvirekkel, oszt mégse teccik?
atila68
2012. március 19. 16:15
Kedves Révész Sándor! Ön publicista, ergo nem nélkülözheti, hogy tájékozott legyen. Ön nem az. Ön most vagy nem korrekt, vagy nem publicista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!