Nehéz szülés

2012. március 05. 06:40

Vegyék észre, Önök nem stábunkkal, hanem az „igazságszolgáltatással” vitáznak! Miért próbálják az egészet egy otthonszülés-ellenes kampány részeként beállítani?

2012. március 05. 06:40
Rákóczi Péter
Célpont blog

„Nem bántam meg, hogy a hétvégén a Célpontban foglalkoztunk Geréb Ágnes ügyével - kiderült ugyanis, hogy még mindig nagyon kevesen értik, valójában miről is szólt a per. A szülésznőt február elején jogerősen két év fogházra ítélték. Nem azért, mert otthonszülést végzett - szakmai hibákat követett el, »műhibát«. Érzékeljük, hívei milyen vehemenciával próbálják védelmezni a doktornőt, Geréb Ágnes pedig nyílt levélben tiltakozik: 17 pontba szedve keresi igazát.

Ha a kérdést kizárólag »érzelmi« szempontból közelítjük meg, érthető az álláspontjuk - viszont egy szerkesztőség alapos munkáját egyoldalúsággal, manipulációval vádolni, aljas dolog. A BBC tudósítója (Nick Thorpe), Ábrahám László ügyvéd, Szebik Imre orvos, Michl József KDNP-s képviselő nem ismertethette véleményét? Geréb Ágnessel nem próbáltunk kapcsolatba lépni?! Nem beszéltünk arról, hogy a doktornőt az eljárás során milyen megaláztatás érte?! Vegyék észre, Önök nem stábunkkal, hanem az »igazságszolgáltatással« vitáznak! Miért próbálják az egészet egy otthonszülés-ellenes kampány részeként beállítani?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatianegra
2012. március 24. 22:01
a műhiba az műhiba akárhol követik el.vajon a szülésbiznisz mekkora üzlet éves szinten? 20-30-50 milliárd forint? komolyan azt hiszitek hogy az orvoslobbi önként fog lemondani erről? ostobák. nem egy szülésznőt hurcolnának meg - ha kellene - de százat.
Talibán
2012. március 09. 05:16
Hülyegyerek, örülj hogy vannak egyáltalán olyan tökös gyerekek, akik kimennek a terepte tényfeltárni, igazságokat kideríteni. Végre olyan riporterek, akik vállalják a gyűrődést, és nem a stúdiókban fényezik magukat. Lehet, hogy olykor lyukra futnak, de messze nem ez a jellemző rájuk. De ezek nem Juszt Laci vagy Frey Peti féle csinált "száguldó riporterek", vagy mint Orosz Józsi, aki fegyverropogást kevert a temesvári "forradalmi tudósításai" alá 89-ben... Ezek nem "sóhivatalnokok", haver!
sóhivatalnok
2012. március 09. 05:13
Az a baj Petike, hogy hazudtatok, és törvényt sértettetek, többszörösen. Geréb Ágnes ezt elég jól dokumentálta. És most fizetni fogtok. Ez az "önnek nem velem van vitája" duma tipikus felelősség-elkenő maszlag. Részletesen leírta, hogy hol hibáztatok, arról beszélj inkább.
Felebarát
2012. március 09. 05:13
többet mint amennyi jár, na ezt fizetjük a TB-be...kb
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!