Baloldal = menő

2012. március 30. 07:25

Mi magunk is úgy viselkedünk, mintha ciki lenne baloldalinak lenni. Ha lehet, kerüljük a kifejezést: inkább vagyunk progresszívek, haladók, szocdemek, szociálliberálisok, zöldek, akármik.

2012. március 30. 07:25
Pető Péter
Pető Péter
NOL
„Mi magunk is úgy viselkedünk, mintha ciki lenne baloldalinak lenni. Ha lehet, kerüljük a kifejezést: inkább vagyunk progresszívek, haladók, szocdemek, szociálliberálisok, zöldek, akármik. Esetleg elmagyarázzuk, miért nem lehet ilyen szimplán meghatározni világképünket.

Megnéztem néhány Facebook adatlapot, a liberal és a liberális még csak-csak szerepel a politikai nézet című rubrikában, ám a baloldal a lehető legritkább esetben tűnik fel. Nálam a left volt odaírva. Mert a politikai nézetet érintő kérdésre nem válasz a baloldali – feleltem saját felvetésemre. (Nem mintha a left különb definíció lenne...)

Amúgy átírtam. Most az szerepel ott: baloldali fiú vagyok. Nem azért változtattam, mert ez menő, de a probléma feldolgozása során arra jutottam: ez menő.

Uniós zászlót égetni, egykulcsos adót magyarázni és öncenzúrát indokolni a ciki, nem pedig ülődemonstrálni a szegénység kriminalizálása ellen.

Szóval: üdv a klubban.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2012. március 30. 20:07
NOL Péter! Te nagyon hülye vagy. :-) Pont olyan- mint a falu bolondja. Ez például mekkora durranás: "Mi magunk is úgy viselkedünk, mintha ciki lenne baloldalinak lenni. Ha lehet, kerüljük a kifejezést: inkább vagyunk progresszívek, haladók, szocdemek, szociálliberálisok, zöldek, akármik. Esetleg elmagyarázzuk, miért nem lehet ilyen szimplán meghatározni világképünket." Van itt néhány kicsit zavaró tényező. Kezdjük talán a kétszázhetven politikai okokból kivégzettel. Kicsit sem- ciki nektek ugye? Ezért mondom, amikor a magát baloldalnak nevező banda tetteit egyenként megítéljük- mindig tegyük fel a kérdést- mit tettek ugyanilyen helyzetben a nácik? És láss csodát- pont ugyanezeket tették! Világos a meghatározás, ezek is nácik, csak vörösben! Kérdezem, ha a nácikat tüzzel- vassal üldözzük, miért járkálnak szabadlábon a vörösnácik? Mert még nem üldözték Öket? A tolerancia ideje lejárt. Ki a közéletből- a vörösnácikkal!
Réka
2012. március 30. 15:51
Smogger! Remélem, hogy olvasol híreket, mert 2 év után is minden választáson a FIDESZ nyer. Persze, ha a komcsi és azok gyerekeiket kérdezik, biztos más a véleményük. Sajnáljátok, hogy nem tudtok annyit lopni, és pofázni a nagy szociális érzékenységet. Remélem a mostaniak is 40 évig hatalmon lesznek, persze utánna vissza jöhettek, megengedjük, már csak az unalmasság miatt is. Hajrá minden JOBB!!!!!!!!!!!!!
Feyszáll
2012. március 30. 15:17
Ez a rizsa a black is beautiful, a kövér az szexi és hasonló pszichoterápiás dumák közé tartozik. Többet ér egy jó adag lónyugtató vagy egy vastagfalú tömlöc.
citizen queen
2012. március 30. 15:13
Ja, és még valami eszembe jutott az itt tobzódó balos fikanickek kapcsán: magukat deklaráltan baloldaliaknak tartó egyéneknek komcsizni NEM MENŐ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!