Hoppá-hoppá: náci elnökjelölt a Millánál!

2012. március 09. 16:18

Bartos valami lokális sztár lehet a Milla körül, az ő anarcho-komcsi eszméjével együtt.

2012. március 09. 16:18
pelikán*
Mandiner

Bartos Cs. István először a millás bemutatkozó videójával keltett gyanút: beszédének egy részét például egy Sztálint ábrázoló fotó előtt mondta el. Huncut véletlen – gondolták sokan, ám a Bartos egymás után tett mondataiban egyre több félreérthetetlen utalás tűnt fel: elárulta például, hogy egyenesági felmenői között ÁVÓ-s is található (erre kifejezetten büszke volt), hogy Karl Marx utasítását követi (»Menj végig az utadon!«). Bartos gyerekgyűlölő megjegyzést is megengedett magának: szerinte a gyerekek a világ leggonoszabb teremtései.

Tegnap aztán egészen véletlenül ott voltam az elnöki döntőn, ahol valahogy úgy tűnt, ez a Bartos valami lokális sztár lehet a Milla körül, az ő anarcho-komcsi eszméjével együtt: a ceremóniát vezető ifj. Sebő Feri következetesen Mesternek szólította, a hátsó sorokban pedig helyet foglalt egy jó kis rajongótábor, akik folyamatosan »Hajrá, Bartos!«, »Éljen a Mester« és hasonló felkiáltásokkal üdvözölték kedvencüket. Szünetben odamentem az egyik rajongóhoz, aki azt mondta nekem: nem gáz a pali, őt legalább érdekli valami és legalább önazonos meg hiteles csávó. Egy esztéta-kinézetű lány csak annyit mondott: igen, kicsit gáz, de hát elég színes a Milla ahhoz, hogy ő is elférjen itt.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2012. március 10. 09:48
Bartos Cs. István először a millás bemutatkozó videójával keltett gyanút: beszédének egy részét például egy Sztálint ábrázoló fotó előtt mondta el. Huncut véletlen – gondolták sokan, ám a Bartos egymás után tett mondataiban egyre több félreérthetetlen utalás tűnt fel: elárulta például, hogy egyenesági felmenői között ÁVÓ-s is található (erre kifejezetten büszke volt), hogy Karl Marx utasítását követi (»Menj végig az utadon!«). Bartos gyerekgyűlölő megjegyzést is megengedett magának: szerinte a gyerekek a világ leggonoszabb teremtései. Nagyon fontos tény! A demokráciát, az anarchiától, csak egy hajszál választja általában el. Minden olyan kezdeményezést, amely itt az országban- anarchiát akarna létrehozni, azt magyarország érdekeivel- alapvetően ellentétesként kell kezeni, és a terorristákkal azonos bánásmóddal, kell kezelni. Tehát, ha Budait, tudták basztatni, akkor vegyék rendesen elő, a Milla fedőnevű terrorszervezetet is. Külön felhivnám itt a TEK illetésségének figyelmét. Tenni kell!Most!
lavor
2012. március 09. 21:04
Éljen a Milla. Éljen a demokrácia! http://kepfeltoltes.hu/view/120308/cseln_k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kjkj945
2012. március 09. 19:18
http://en.wikipedia.org/wiki/Istv%C3%A1n_Cs._Bartos Született egy szigorú bolsevista családi hagyomány (nagyapja tagja volt ÁVO ,...
kjkj945
2012. március 09. 17:31
A hír: anno kidobolták a felvégen hány sebesült van az alvégen a felvégi-alvégi nézeteltérésben. Megkérdezi egy arra vetödött idegen és a felvégieknek hány sebesültjük van? Válasz menjen el az alvégre azt ott dobolják ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!