Nem álltam szerződéses viszonyban a Karral

2012. március 08. 12:48

Botos dékán meglehetősen gyorsan döntött a piliscsabai oktatásommal kapcsolatosan.

2012. március 08. 12:48
Molnár Attila Károly
Molnár Attila Károly
Facebook

„Szemben Botos dékán állításával, sem most, sem a korábbiakban Molnár Attila Károly nem állt szerződéses viszonyban a Karral. A magyarázat egyszerű: a PPKE nagyvonalúságáról ismert intézmény, így az oktatói jelentős részét nem alkalmazza, hogy megspórolja a vizsgaidőszakra és a nyári szünetre eső béreket és a közterheket szociálisan érzékeny módon. Velem 1995 óta azonban még ilyen szerződést sem kötött. Mivel szerződéses viszonyban nem álltam a PPKE-vel, ezért etikai vizsgálatot sem folytathattak velem kapcsolatosan. Egy gazdasági társaságot vizsgálhattak volna, de nem azt tették. Így a Kar velem kötött szerződést sem felbontani, sem a meg nem hosszabbításáról dönteni nem tudott.

Ugyanakkor, a PPKE BTK Etikai Bizottságának értesítésére postafordultával közöltem, hogy oktatási feladataim (vizsgák) miatt megjelenni nem tudok, amit utólag is meglehetősen könnyű ellenőrizni. (...)

Botos dékán egy olyan névtelen facebook oldalt biztosított békepapos egyetértéséről, amelyet azóta a szolgáltató törölt, s amely szerzője katolikus-gyűlöletével tüntetett. Az elmúlt 12 évben három alkalommal ajánlottak tanszék- vagy intézetvezetői pozíciót számomra Piliscsabán, legutóbb Botos dékán három éve. Most úgy tűnik, bölcsen tettem, hogy nem vállaltam.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MikkaMakka
2012. április 10. 17:46
Szegény tölgy, ilyen barátok mellett mint bbjnick nincs is szükség ellenségekre, avagy a bbjnick védjen meg téged az IRL hajtóvadászatot kicsit túlzásnak érzem én is, de azt is h MAK kiálljon és vállalja amit írt..
Bell & Sebastian
2012. március 08. 18:09
érte
Bell & Sebastian
2012. március 08. 15:42
bocsánatot
Bell & Sebastian
2012. március 08. 15:39
Ha valaki szép nyugodtan visszaolvassa, ki és mit mondott az esetről, a holokauszt tagadás szóba sem jöhet, a relativizálás meg csak akkor áll meg, ha a magyar hadseregben szolgáló, fegyvertelen, rangjuktól megfosztott, zsidó MUSZ -osokat módszeresen, előre kitervelten, parancsra irtották a keret elöljárói vagy akár a személyi állomány. Ezt mindenki el tudja dönteni, de ez sajnos a beszari, Botos -nevezetű dékánnak nem sikerült, mivel alaposan felült a balliberális provóknak. Akik szavaikhoz az anyagi támogatást természetesen az amerikai néptől kapták mindehhez, a szellemi hátterük meg a Mancs/HVG/NOL háromszög környékén lelhető fel. A szilárd erkölcsi és etikai alapon álló katolikus egyetem, amely mintegy ellenpárja kívánt lenni -eredetileg- a judeokrata CEU -nak, felkapta a rágalmat, mint gyöngytyúk a taknyot, gyorsan megszabadult az oktatójától, egyetlen, névtelen feljelentés alapján, amit ráadásul még egy őrült filoszemitának álcázott nick alaposan meg is támogatott bejegyzéseivel az összes, lehetséges fórumon, miközben bizonyára jókat röhögtek az egész, mostani (keresztény?) kurzuson, indirekt bebizonyítva azt, hogy ahogyan mi fütyülünk, ti úgy táncoltok - most is! Meg kell jegyeznem végezetül, hogy a Vinszentblog elvtelenül alájátszott mindehhez, hiszen az effajta módszerek korábban ott is nagy népszerűségnek örvendtek, utólag meg alig győzik törölni az inkriminált bejegyzéseket és elmosni a nyomokat. Hát itt állunk most feleim, várjuk a megkövetést. Hogy ne Istennél keressék a bocsánat érte!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!