Nyílt levél Mesterházy Attilának

2012. március 13. 11:43

Attila, arra kérlek, nyugtasd meg a baloldali közösséget, így a Demokratikus Koalíció táborát, hogy a négy igenlő gombnyomás csak véletlen volt.

2012. március 13. 11:43
Molnár Csaba
Demokratikus Koalíció

Tisztelt frakcióvezető úr, kedves Attila!

 

Arra szeretnélek kérni, segíts eloszlatni egy esetleges féreértést. Tegnap négy MSZP-s képviselő megszavazta az úgynevezett Balsai-jelentést, amely hazug módon tálalja a 2006-os őszi, szélsőségesek által szított, Budapest belvárosát és közrendjét romboló puccskísérletet.

Nem merjük feltétlezni, hogy a Magyar Szocialista Párt négy országgyűlési képviselője, köztük a párt fővárosi elnöke és Magyarország korábbi uniós biztosa hirtelen máshogy emlékezik, mint amit az MSZP 2006 és 2012 között képviselt. Attila, arra kérlek, nyugtasd meg a baloldali közösséget, így a Demokratikus Koalíció táborát, hogy a négy igenlő gombnyomás csak véletlen volt. Ha így történt, akkor arra kérjük az MSZP-frakciót, hogy ezt közleményben tegyétek egyértelművé. Ha viszont a négy gombnyomás tudatos volt, arra szeretnénk választ kapni, hogy mi az MSZP mai hivatalos álláspontja 2006 ősze kapcsán? 

Tekintettel arra, hogy a többi szocialista képviselő nem támogatta a  Balsai-jelentést, a négy kiszavazó kért-e és kapott-e engedélyt a  máshogy voksolásra?

Tisztelt frakcióvezető úr, kedves Attila! Kérlek, gyors és egyértelmű választ adj, mert erős felbolydulást okozott, ami történt és muszáj ebben az ügyben tisztán látnunk a jövőbeni esetleges együttműködés érdekében is.

Barátsággal:

Molnár Csaba a DK országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Feyszáll
2012. március 13. 23:53
Olvastam, hogy az ősök szifilisze okoz orratlanságot bizonyos egyedeknél. Agyi deformitásokkal, elmebetegséggel is társulhat. A szifilisz kurva gáz dolog, a cselédlányok szedték össze a kimenős bakáktól a vursli bokraiban.
peninsulavaldes
2012. március 13. 21:08
Hát nyugtassa meg mindenképp Attila a Csabát. Simogassa meg a buksiját!
várúr
2012. március 13. 17:15
Tévedtem felebarátaim. Ezek szerint az a négy szoci képviselő sem lelkiismereti okokból, hanem véletlenül szavazott igennel a rendőrterrort elítélő határozatra. Ennyira fontos nekik egy mszp-ről (is) szóló szavazás, ill. a parlamenti munka. És ezeket a trógereket (is) fizetik. A pulóverét kötögető lmp-s Kaufer Virág legalább a pulcsira odafigyelt.
slomovicz
2012. március 13. 17:08
"Tisztelt frakcióvezető úr, kedves Attila! Kérlek, gyors és egyértelmű választ adj, mert erős felbolydulást okozott, ami történt és muszáj ebben az ügyben tisztán látnunk a jövőbeni esetleges együttműködés érdekében is." "Vagy sújtson benneteket a demokratikus koalició haragja. :-) Ha mégeccer ez előfordul, megy értetek a fekete autó! Mijazhogy - nem lesz itt holmi becsület, meg más egyénieskedés. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!