A SOTE elfoglalóinak nyilatkozata

2012. március 29. 09:26

Azért maradtunk itt, mert nem adjuk fel! Hiszünk abban, hogy aktív közéleti szerepvállalással hatékonyabban tudunk nyomást gyakorolni a nagypolitikára.

2012. március 29. 09:26
Hallgatói Hálózat
Facebook
„A Hallgatói Hálózat mai ülősztrájkja után, mi, a résztvevők közül 12-en úgy döntöttünk, hogy amíg nem születik érdemi döntés a ügyben, addig nem távozunk a SOTE Rektori Hivatalának épületéből. Jelenleg az aulában vagyunk.

Este 8 órakor két ember ki tud majd menni nyilatkozni a szimpátiatüntetés résztvevőihez. Az itt dolgozók együttműködtek velünk, kaptunk az egyetemtől kávét, vizet és vacsorát is (amit természetesen kifizettünk). Köszönjük az eddigi pozitív visszajelzéseket, telefonhívásokat, üzenetek, nagyon örülünk a támogatásnak.
 
Ha te is tűrhetetlennek tartod, hogy egy ilyen fajsúlyú ügyet a szőnyeg alá söpörjenek, ha te sem értesz egyet azzal, hogy a csalás felelősségrevonás nélküli elnöki kiváltság legyen, akkor csatlakozz a 8 órakor kezdődő szimpátiatüntetéshez, és a holnapi, doktori tanácsi ülés utáni akcióhoz is (aminek részleteit épp most dolgozzuk ki).

Azért maradtunk itt, mert nem adjuk fel! Hiszünk abban, hogy aktív közéleti szerepvállalással hatékonyabban tudunk nyomást gyakorolni a nagypolitikára.

Amit mindezzel üzenni akarunk: Döntsük el végre mi a fontosabb: a hatalom igazsága, vagy az igazság hatalma?

Mi már döntöttünk.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2012. március 29. 15:31
Az egyetemisták feladata, hogy szorgalmasan tanuljanak és nem az, hogy a baloldali marxisták érdekeiért tüntetgessenek. Van még tanári bosszú? Van még tanári bosszú! Azután ne csodálkozzonak!
Soma
2012. március 29. 13:47
Önök higgyenek , amiben akarnak. A tény az, hogy hozzájárultak hazánk lejáratásához.
Reakczy Jóska
2012. március 29. 12:32
ha nem komcsik lennének, oda is mennék tüntetni
Szorgos Lajhár
2012. március 29. 11:37
Egy nagy budapesti kórházban a fiatal orvosokat meg a SOTE szokásos végzőseinek tablóját nézegetve nekem EGY VALAMI tűnt fel. De nagyon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!