A biciklista Fantomas

2012. március 11. 19:58

Miért kell egy másik bicikli-használónak kárt okozni?

2012. március 11. 19:58
H. A.
Szabolcs Online

A barátnőm – aki fodrász -, a napokban elpanaszolta sérelmét. A munkahelyére biciklivel jár, mert ennyit »engedhet meg magának«. A célállomása a nyíregyházi Kossuth utca elején működő fodrász szalon. Többször előfordult már vele, hogy valaki kiszurkálja a gumiját, ezzel is növelve egyre halmozódó kiadásait! Mások lehet, hogy ezen most mosolyognak, de higgye el mindenki, nem valami jó heccről van szó! Barátnőm csak annyit tudott meg róla, hogy az a személy is biciklivel jár! Én egy-két kérdést szeretnék feltenni Fantomasnak! Mit tenne akkor, ha használat közben a bicikligumiból elfogyna a levegő, vagyis egy zsúfolt útszakasznál, mondjuk a kerékpáros »belibben« az utcára és a kocsi elüti? Nem gondolja, hogy akkor talán, két család élete »gyökeresen« megváltozna? Miért kell egy másik bicikli-használónak kárt okozni? Szeretném, ha Fantomas leülne és elgondolkodna erről! Vagy lehet, hogy csak a kétkerekű »márkája« zavarja?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!