Az elnöki tanácsadó

2012. március 31. 18:06

Borókai Gábor helyében én most nagyon megkövetném Stumpf Andrást, aki tudtán kívül előlépett elnöki tanácsadóvá, méghozzá kapásból a legbefolyásosabbá.

2012. március 31. 18:06
Fedor
kötöttségek nélkül...

„Emlékszik még valaki, hogy miképp végződött a letiltott (de  azért máshol még megtalálható) Heti Válasz jegyzet?(...)

Na? Nem ismerős ez tegnap estéről abból az interjúból, ahol Obersovszky Péter merőben új mélységekkel bővítette a seggnyaló fogalmát? Bizony, bizony, Pali bátyánk szó szerint megfogadta András tanácsát.

Vagy csak szokás szerint plagizálta az ötletet? ;-)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Feyszáll
2012. március 31. 19:33
Megőrülök Olivér, mennyi itt a prolivér!
lajkakutyus
2012. március 31. 19:29
"Mellár Tamás tudja bizonyítani! Ő mondta szó szerint, hogy mindíg ment a pártbizottságról a telefon, ahol tegező viszonyban közölték vele, hogy Gyurcsány elvtárs megy vizsgázni, " Az ostoba böszme így végezte a tanárképző főiskolát, jobb lenne, ha befogná a pofáját.
Feyszáll
2012. március 31. 18:51
Az öreg zsidó átadja a fiának a boltot. - Fiam, holnaptól te leszel az új bolttulajdonos. Én nyugdíjba megyek. De azért ma még itt maradok veled, hogy megtanítsalak eladni. Légy figyelmes fiam! Bejön egy vevő: - Kérnék 10 kg fűmagot. - Szóval 10 kg fűmag meg egy locsolócső. - Minek nekem locsolócső? - De uram - mondja a zsidó - a füvet valamivel meg is kell öntözni. - Tényleg, igaza van. - Szóval 10 kg fűmag, egy locsolócső meg egy fűnyíró. - Dehát nem kértem én fűnyírót! - De uram, a füvet valamivel le is kell nyírni. - Tényleg. Akkor azt is kérném. A vevő fizet és távozik. Mondja az öreg zsidó: - Látod fiam. Így kell ezt csinálni. A vevő 1 árut kért, én hármat adtam el neki. Most te jössz. A fiú beáll a pult mögé. Bejön a vevő: - Jó napot. Kérnék egy doboz tampont. - Más nem lesz? - Köszönöm nem. - Szóval egy doboz tampon meg egy fűnyíró! - Fűnyíró??? Mi a francnak nekem fűnyíró??? - Ha már egyszer el van cseszve a napja, akkor legalább nyírja le a füvet!
balbako_
2012. március 31. 18:42
Baloldalon ilyesmi nem fordulhat elő, azonnal kirúgják az újságírót, a szerkesztőt és mindazokat akik aznap visszaköszöntek a delikvensnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!