Az alternatív államfő válasza a Fidesz szóvivőjének

2012. március 13. 10:58

Ha ránk hallgat, a csinos kis lepénylesőjét a jövőben akkor nyitja ki ha mond is valamit. Nem pedig csak beszél... Hülyeségeket.

2012. március 13. 10:58
Dopeman
Dopeman TV
„Tisztelt Selmeczi Gabriella! 

A személyünket érintő kirohanásáról a mai hírekből értesültünk. Ha ránk hallgat, a csinos kis lepénylesőjét a jövőben akkor nyitja ki ha mond is valamit. Nem pedig csak beszél... 

Hülyeségeket. 

Imádjuk a nőket, főleg ha csinosak és szőkék, ezért nem szeretnénk a haja színére hivatkozni de kedves hölgyem... 

Miért hord össze sületlenségeket? Egy az önéhez hasonlóan fontos pozíciót betöltő "méltóságnak" erre figyelnie kéne. Tudom, hogy nem jellemző az önök köreire de mégiscsak...

Egy kicsi jellemfejlődés senkinek sem árt...

Ön a nemzeti jelkép meggyalázójának képében tüntet föl minket. Kérjük legközelebb tájékozódjon mielőtt a sajtóban megnyilvánul!

Tény, hogy a nyomozóhatóság (7. kerületi ügyészség) vizsgálatot indított a BAZMEG c. sanzonunk miatt de azt bűncselekmény hiányában lezárta. Ezek szerint az ön által tényként kezelt megállapítások nem igazak, sőt kifejezetten rossz színben tüntetik föl az alternatív államfőt népének szemében.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anaphylaxiás sokk
2012. március 13. 20:44
Akit érdekel, a facebookon van egy oldal: "Kétmillióan az Egymillióanok ellen". Kedveljétek!
dr.Kvasztics Fedor
2012. március 13. 17:47
Minden marginális hülyét idézni kell itt a Mandineren?
elfelejtette
2012. március 13. 17:38
Nem tisztem Dopemant védeni, de az a Selmeczi nyilatkozat tényleg elég primitív volt. Mondjuk ez nem volt le semmit ennek az alternatív izének a "jelentőségéből".
tóth mária
2012. március 13. 16:48
bocsika: Nichts
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!