Egy utolsó Csurka

2012. február 19. 11:02

Úriember nem visz pezsgőt az ellensége sírjához, de van, amikor attól azért koszorút sem.

2012. február 19. 11:02
Sztojcsev Iván
Sztojcsev Iván
Az észtek litvánok lettek

„tegnap véletlen belenéztem a híradóba, és láttam pár képet a temetéséről

ahogy Lezsák méltatta, meg koszorút küldött Orbán és Tarlós is, ha jól emlékszem, és azok a gyönyörű, kenetteljes, hatalmas nagy szavak

hát nem, Csurka egy undorító, szemét náci volt, és ha nem is örülök, hogy meghalt, mert ne tapsoljunk senki halálának, attól még nehogymár hirtelen még szeretni is kelljen. vagy egyáltalán bármi érdemét próbáljuk elismerni, mert olyan nem volt. és akkor még mindig nagyvonalú voltam, mert egy tisztességes, néma temetéssel is sokkal többet kívántam neki, mint amit jópáran az ő szellemi elődeitől kaptak

szóval úriember nem visz pezsgőt az ellensége sírjához, de van, amikor attól azért koszorút sem”


az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tunde04
2012. március 10. 15:32
nem az a náci, akit náciznak, hanem, aki nácizik :)
wandakutya
2012. február 20. 17:43
"mert ott áll eleve sírodnál, ő mondja meg, ki voltál, porod is neki szolgál." Ha Csurka náci volt, akkor te meg a sátán unokaöccse vagy. Ivanuska elvtárs, csak azt tudom üzenni neked, amit Stanley mondott a kínai maffiózónak A sárkány évében: "Lehugyozom én még a te sírodat!" És úgy is lett.
Senye Péter
2012. február 20. 10:37
Mostanában bárkit lenáciznak, aki még a 'népi' antiszemitizmus kereteit sem lépi túl. Vigyázzatok, ez azzal járhat, hogy a tényleg bűnös nemzeti szocialisták megítélése is lanyhulhat.
Mitya Ivanov
2012. február 20. 09:15
Sztojcsev Iván kriptozsidó Eredetileg békéscsabai bolgár, de feljött budapestre, politológiát hallgatni, valamilyek menő egyetemen. Élte a belbudai fiatalok nehéz életét, kriptozsidóságát azzal alapozta meg, hogy MTK szurkoló lett belőle még Csabán, ezáltal hamar bebocsátást nyert igazi zsidó körökbe is. Jelenleg éli a belvárosi értelmiségi életét, újságíró a VG-nél, közben meg huligánkodik jelenleg a másodosztályú meccseken, igaz, azt is értelmiségi módra, intellektuálisan teszi. Emiatt tisztelem, meg amiatt is, hogy alapvetően jóindulatú. Viszont liberális, de az SZDSZ-es fajtából, és ez lenullázza szinte az összes jó tulajdonságát. *** Elgondolkoztam azon, hogy a szintén náci Konrád és Kertész halálakor mit fogok tenni. Talán eszem egy sertéspörköltet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!