Csaaak összefogni hát!

2012. február 21. 21:25

Az MSZP nem vesz részt a népfrontban - de pár napig erről maguk sem tudtak.

2012. február 21. 21:25
Seres László
Seres László
Hírszerző

„Igen ám, de megint mindent elrontanak a renegát reformisták és örök huhogók: az MSZP és a DK lefújta a BAKA-t. »A Magyar Szocialista Párt semmiféle együttműködésre nem hajlandó olyan pártokkal és mozgalmakkal, amelyek nem a demokratikus értékeket képviselik, megkérdőjelezik Magyarország euroatlanti integrációját és nem utasítják el a diktatúra valamennyi formáját« - jelentette ki Mesterházy Attila hétfői közleményében, miután "erről hozott egyhangú határozatot az MSZP elnökségének és országgyűlési frakciójának együttes ülése."


A Gyurcsány-párt pedig, amely ott sem volt a mítingen, sőt valószínűleg az LMP-vel együtt még meg sem hívták arra, csak később hívták volna őket, közölte: »A DK nem kíván részt venni olyan kezdeményezésben, amelyben egy szélsőséges, az uniós tagságot megkérdőjelező, a Fidesszel az elmúlt választásokon és azt megelőző népszavazásokon együttműködő kommunista párt is szerepet kaphat.«

Így múlik el a kerekasztal dicsősége.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2012. február 22. 15:29
Szabó Zoltán elvtárs 1989-ben még arról ábrándozott, hogyan lehetne megmenteni a munkásőrséget? Átfesteni a cégtáblát, aztán az elvtársak fegyverrel a kézben védik a ... Mit is? :) Ugyanez a Szabó Zoltán elvtárs most Gyurcsány elvtárs egyik hű támogatója. :)
Anonymtalan
2012. február 22. 13:04
"MSZP és a DK lefújta a BAKA-t." Hmm... jó rövidítés a Baka japánul hülyét jelent.
balbako_
2012. február 22. 06:38
Akkor ki marad? Kivel tudnak koalícióra lépni? A DK-val! Elsöprő sikere lesz előre megmondom!
1120
2012. február 22. 03:13
Hahhh! A ferinek büdös a kommunista! :))) Kivéve, ha fasza kis házat lopott Budán és ha úgy hívják, hogy Apró Antal! :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!