Kuncze, az új Marosán

2012. február 15. 19:48

Magyarország elemi érdeke, hogy a ciánozó Kuncze és a 2006-os rendőrterrort vezénylő Gyurcsány szövetsége soha többé ne juthasson a hatalom közelébe.

2012. február 15. 19:48
Retkes Attila
Retkes Attila blogja

„Kunczénak nincs önálló akarata. Már én is megírtam róla (nem nagy felfedezés), hogy ez az ízetlenül tréfálkozó (»Révész Mártíriusz«), máskor durván fenyegetőző (»ciánkapszula-ügy«) személy valójában csakis azért lehetett a rendszerváltás utáni Magyarországon politikai vezető, miniszter és pártelnök, mert Pető Iván és Magyar Bálint így akart tréfálkozni a magyar társadalommal. A Pető-Magyar-féle viccnek pedig az volt a lényege, hogy kellett egy ember, aki hosszú időre felszámolja az önálló, becsületes liberális politizálás lehetőségét, és Hornnal, Medgyessyvel, Gyurcsánnyal tető alá hozza az üzleti érdekek által vezérelt koalíciókat.

Kuncze most már szabadelvűnek mondja magát – Deák Ferenc és Eötvös József forogna a sírjában, ha ezt hallaná. Az SZPE-t egyébként még 2009 nyarán hozták létre a Gyurcsány mellett a végsőkig kitartó, magukat liberálisnak hazudó megélhetési képviselők – azok, akik még a tarthatatlan, vállalhatatlan 2010-es költségvetést is simán megszavazták. Ettől eltekintve az SZPE csak papíron létezik – úgy látszik, most jött el az idő, hogy használják valamire. S hogy mire? Úgy gondolom, arra, hogy Kuncze elnök a következőkben eljátssza a szociáldemokratából kommunistává átvedlett Rákosi-vazallus, Marosán György 64 évvel ezelőtti szerepét. Marosán mai követője a megfelelő pillanatban előáll majd az ötlettel: olyan nagy a baj, olyan rossz irányba mennek a dolgok, hogy az SZPE-nek (és általában a liberálisoknak) Gyurcsány pártjában a helye. (...) Pillanatnyilag nem tartom reálisnak, de ezzel a rövid írással mégis figyelmeztetni szeretnék rá: Magyarország elemi érdeke, hogy a ciánozó Kuncze és a 2006-os rendőrterrort vezénylő Gyurcsány szövetsége soha többé ne juthasson a hatalom közelébe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2012. február 16. 12:18
Retkes úr! Ahol egy buta seggfej Gusztos megmondó ember lehetett, ott nincs miről beszélni . Az Ön pártja az MDF sorsára jutott, nem véletlenül.
Krupp Skya
2012. február 16. 10:32
Igen ! Most, hogy Kertész Ákos bácsi felvilágosított minket a genetika terén, a baloldal nem más mint genetikai sejt és adóssághalmaz. Annyira nagy Kertész Ákos a genetika terén ha maghal megérdemelné, hogy a Kertész utcát Genetika térnek nevezzék át
Rózsa Misi
2012. február 16. 10:16
Attila! Te teljesen megbolondultál? Ez az írásod simán megjelnhetett volna a kurucinfon is. Kuncze Gábort lehet és van is miért kritizálni. Ennyi, ami az írásdoban rendben volna. Az összes többi egy köpködős mocsok. Kuncze Gábor ciánozos szövege a Klubrádióban hangzott el és egyértelműen poén volt. Fenyegetőzésnek nevezni, több mint szánalmas. Csak a szélsőjobb akarta annak beállítani, hogy Kuncze azt kívánja az ellenzéknek, hogy haljanak meg. Szó sem volt erről természetesen. Rendőrterrorról beszélsz. Mint a szélsőjobb. 2006 őszén terrorista csőcselék megtámadta az MTV SZékházát és elfoglalták azt szabadon dúltak, raboltak. Később az utcán is több esetben ez a csőcselék szétverte a várost, rendőrökre támadtak kövekkel, molotov koktélokkal. Október 23.-án a csőcselék tankot kötött el és azzal is a rendőröknek akart menni. Súlyos köztörvényes bűncselekményeket követtek el. Igaz voltak rendőri túlkapások is október 23.-án, de ezek kapcsán rendőr terrorról beszélni, agyrém. El fogunk odáig is jutni, hogy a szélsőjobbos csőcseléket majd te is szabadságharcosoknak fogod nevezni elvakult gyűlöletedben és sértettségedben? Döbbenet amit művelsz Attila! Fel fogod mit csinálsz egyáltalán?
tarackos
2012. február 16. 09:40
Attila, most nem azért de az utóbbi írásaid nettó fröcsögések. Ciki vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!