Le tudok menni a mélygarázsba zakó nélkül?

2012. február 07. 16:06

Szinte azonnal megcsúszik a segge, én vagyok az ABS, engedem forogni, aztán megint megfogom, a vastagon behavazott első kerék ráfut a tükörbetonra a garázsban, most kell észnél lenni.

2012. február 07. 16:06
muszeresz
Krónika

„Azért volt bennem kétely, amikor elindultam. Káposztáson a Külső Szilágyi szervizútja gyakorlatilag járhatatlan volt, vagyis járható volt, de csak kb. öttel, annyira ment az eleje össze-vissza rajta.

Amikor kiértem a 2x2 sávosra, már jobb volt a helyzet. amint megtapadt az első, fel is ment a kadencia kényelmesre. bekapcsolt a fűtés.aztán a Váci már sima ügy volt, most megengedtem magamnak, hogy elcsaljak néhány lámpát, az előttem poroszkáló járőr se nagyon pörgött rá a kérdéskörre, aztán Újpest Városkapunál utolértem az első biciklist. (...)

rakparton végig, onnan fel a Szabadság hídra, a híd Budai végén újabb őrült kerékpáros, váltottunk pár szót a Műegyetem előtt, aztán Ő jobbra el, én tovább egyenes, át a híd alatt, és újra kezdődött a technikai edzés, a felső rakpart nincs letakarítva, fogni kell keményen a vasat, közben állandó nyomatékkal tolni előre, jobbra be az Infoparkba, akkora ívben, hogy az angolok megirigyelhetnék, leszarom, megpróbálom irányban tartani, de nem nagyon sikerül, megy amerre menni akar, szerencsére nincs forgalom, balra kis ív, be a parkba, végig az irodaház előtt…

vajon le tudok menni a mélygarázsba zakó nélkül? próba cseresznye, sorompó fel, garázskapu nyílik, kormányt markol, lábat rögzít, és indulás lefelé, próbálok lassítani,  valamennyit lassul is, de szinte azonnal megcsúszik a segge, én vagyok az ABS, engedem forogni, aztán megint megfogom, a vastagon behavazott első kerék ráfut a tükörbetonra a garázsban, most kell észnél lenni… a tároló kapujától 1 méterre állok meg.

fújok kettőt, lakatolok, megpaskolom a lovat: jó voltál, kösz! ;)” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!