Amikor az RTL-nél fejüket verik a falba

2012. február 27. 08:29

Persze van úgy, hogy egy projekt kevésbé sikerült; az ertéeles bréjnsztormingosok is nyilván a fejüket verik a falba, amiért ezúttal nem találtak klasszikus pszichopatákat.

2012. február 27. 08:29
Murányi András
NOL

„Most viszont semmi; a VV5 legdrámaibb hírét Vera pornózása jelentette, csak hát ezt a kártyát már előhúzták a VV4-ben, amikor teljesen véletlenül kiderült, hogy előző életében Gigi leszbisekkel szúratta magát hasba, illetőleg Jerzy fiúknak készülő videókon gondozta kamerába legféltettebb kincsét. Talán ha Vera boldog pónilovakkal nyomta volna dominaszerkóban... De nem.

És még így is a VV5-finálét nézték vasárnap este a legtöbben; Hajdú Peti speciel előre feladta a küzdelmet, elment síelni Katával vagy ilyesmi, pedig ezt a négyórás műsort időnként biztos megkarcolta volna valami szomorú gyilkossal és/vagy Fekete Pákó aktuális lufiparádéjával.

Így viszont az egész estéből mindösszesen annyi maradt meg, hogy a két egykedvűnek tetsző műsorvezető, Kovalcsik Ildikó és Sebestyén Balázs felváltja kiabálja a kötelezőt, miszerint »nézzük meg a fantomképeket!«, a dramaturgiai céllal adástükörbe illesztett kisfilmek csúcspontjaként pedig a pornós Vera azt sziszegi a végül második helyezett Csabának: »Fos vagy, és a véleményed is fos.«

Persze van úgy, hogy egy projekt kevésbé sikerült; az ertéeles bréjnsztormingosok is nyilván a fejüket verik a falba, amiért ezúttal nem találtak klasszikus pszichopatákat, csupán egy álalekoszba kevert merev nézésű fiút – alkalmilag a győztest: Attilát –, továbbá egy klasszikus rendes csávót, Csabát, aki szó nélkül leviszi a szemetet és nőnapon kérés nélkül elvállalja munkahelyén a gitáros-énekes esztrádműsort. Hogy a harmadik helyezett, kedves kis Seherezádé csak azzal hívta föl magára a figyelmet, hogy úgy röhög, akárha rendszeresen a hátára esett volna, s kétségbeesett küzdelmet folytatna minden egyes levegővételért, szinte rendben is van.

Tudniillik lesz még belőle sokat foglalkoztatott sztár. A legrosszabb esetben is: műsorvezető.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heep
2012. március 04. 11:21
Hajdú versus VV5. Szép új világ. Még jó, hogy van Internet meg könyv.
Jason Bourne
2012. március 04. 11:21
Egy részt sem láttam egyik valóságsóból se. Népbutitás.
kjkj945
2012. március 03. 21:08
Ő lesz a Randakosz alekosz 2?
narmer
2012. március 03. 21:08
A magyar balpolitika legfontosabb eseménye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!