Üzenet Mesterházy és Gyurcsány uraknak!

2012. február 21. 12:26

Az MSZP és DK nyilatkozata, miszerint nem hajlandóak olyan fórumon részt venni, ahol a Munkáspárt is jelen van, önmagukról állít ki bizonyítványt.

2012. február 21. 12:26
Munkáspárt
munkaspart.hu

„3. Ma sokan vagyunk, akiknek nem jó a tőkés rendszer, s egyre többen vagyunk, akik tenni is akarunk ellene.  A kormányokat jobb belátásra, engedményekre lehet bírni, ha összefognak mindazok, akiknek kárt, bajt okoz a tőkés rendszer, ha együtt lépnek fel azok a pártok, szakszervezetek, társadalmi erők, amelyek a dolgozó emberekért akarnak küzdeni a tőkésekkel szemben.

A Munkáspárt ezért támogatta az MSZDP javaslatát a baloldali kerekasztal megteremtésére. Nem ideológiákról, nem „euroatlanti értékekről”, nem a „negyedik köztársaságról” és más elvont dolgokról kell vitatkozni.  Az embereknek kell segíteni! Tanuljunk meg együtt küzdeni a tőkés monopóliumok ellen! Kényszerítsük ki a fennálló kormányoktól a tőke korlátozását!  Küzdjünk a politikai szabadságért, a demokratikus jogokért!

A Munkáspárt minden előfeltétel nélkül, bárkivel kész erről tárgyalni a jövőben is. Ugyanakkor nem tárgyalunk senkivel, akik az embereket akarják félrevezetni és becsapni. A nép, a dolgozók érdeke nem eladó!

4. Az MSZP és DK nyilatkozata, miszerint nem hajlandóak olyan fórumon részt venni, ahol a Munkáspárt is jelen van, önmagukról állít ki bizonyítványt. Világossá teszi, hogy az MSZP és a DK semmilyen szemléletváltást nem akar. Egy céljuk van: ismét kormányra jutni, és ott folytatni, ahol 2010-ben abbahagyták. Javasoljuk az uraknak, hogy az Európai Unióból is lépjenek ki, mert 2012. júliusától Ciprus lesz a soros elnök, amelynek vezetője egy Kommunista.

A Munkáspárt nem védi a jelenlegi kormányt. De biztos abban, hogy csupán egy új kormánytól nem lesz jobb a dolgozó embernek. Szemléletváltás nélkül minden csak olaj a tűzre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pikkpakk
2012. február 22. 22:29
Na a feltett kérdésemre mindegyik droid kussol... Vajon miért ? :))
pikkpakk
2012. február 22. 20:54
Abban a büdös mocskos Kádár rendszerben nyugodtan élhettek az emberek ,aki dolgozni akart megtehette .Olyat nem ismertek az emberek ,hogy felfüggesztik 2 hétre a kikapcsolási moratóriumot...mint most.. Felépültek pár száz lakótelepet ,az elmúlt 20 évben mennyi épült ? Az emberek szimplán kölcsönből családi házat tudtak maguknak építeni 5% kamattal.... Most ?? Épült két metró... Most ? Most egy rohadt buszt nem tudnak venni a BKV-nak... Szóval ne csak a hátrányait emlegessük kedves droidok a Kádár rendszernek...
slomovicz
2012. február 22. 20:46
Maradt még néhányszáz nosztalgiázó munkásőr meg volt ÁVO-s és politikai tartótiszt, és nosztalgiáznak, hogy milyen jó volt a Kádár rendszer. Muhahhaha...,persze, azért volt a határon a szögesdrót meg az aknazár, és a politikai rendőrség- mert olyan kurva jó volt. Vén szar vörösfasiszták! Azért mert mi -nem akasztgattunk politikai okokból mint Ti, nehogy már elkanászodjatok! Legalább szégyeljétek a Kádárt, meg a Biszku hóhéjaitokat! Lehet kezdeni a bocsánatkérést!
durrbele
2012. február 22. 09:08
Thürmer legalább megmaradt annak aki volt.Hány de hány pártársából lett kaméleon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!