Szlovénia
ÉLŐ
Dánia

Bulizz az államadósság növeléséért!

2012. február 20. 11:47

Hatalmas bukás lett az államadósság-ellenes szuperkoncert. Itt már csak a gumipitypang-termesztés segíthet.

2012. február 20. 11:47
Kiss Ádám
Hírszerző

„Lehetett volna egy sikeres szuperkoncert, csápoló tömegekkel, özönlő emelt díjas sms-ekkel, szép bevétellel. Amitől ugyan még mindig több tízezer évig kellene gyűjteni az államadósság-ellenes malacperselybe, de legalább mondani lehetett volna, mint a Békemenet után, hogy tessék, ennyien állnak ki a kormány céljai mellett, akiknek fontos az összefogás, meg hogy a haza fényre derüljön. Csakhogy ahhoz például meg is kellett volna hirdetni az eseményt, ami a nagy államadósság-ellenes nekidurálásban elmaradt. Így csak pár százan mentek el a Sportarénába csökkenteni az államadósságot, ami szigorúan koncertszakmai szemmel néze is kemény buktának tűnik, de még lehet, hogy az államadósság is nőtt tőle, miután az államnak is ráfizetés. A szemét államadósság meg röhög a markába.

Ültessenek inkább gumipitypangot, és annak az árából csökkentsék az államadósságot! Vagy esetleg próbáljanak meg valami klasszikus módszert, mint a pénznyelő állami cégek rendbetétele, az állami költséghatékonyság fejlesztése, a befektetői hitelesség javítása, gazdaságélénkítés, meg ilyenek. Állítólag voltak helyek, ahol így is működött.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2012. február 20. 22:33
Jobb lett volna ha a penzt a hirszerzonek adjak ugye. (:
tunde04
2012. február 20. 20:42
ádámka! hogy te mekkora egy tahó vagy! nem röhögni kell és arról írni cikket, h kevesen voltak ott a koncerten. hanem újságíró létedre egész oldalas cikkben taglalhattad volna azoknak a nevét akik szétlopták és eladósították az országot és még sem mentek el a koncertre, némileg apasztani azt az adósságot amit ők duzzasztottak.
peninsulavaldes
2012. február 20. 20:09
Pedig azt hittem, hogy ezzel felvirul a napsütés. Kamufideszesek vagytok!!!
abraka
2012. február 20. 19:48
Jobban sikerült volna ez a buli, ha a csim-bumm zenékre, Selmeczi Lejla Gabika, a szőke démon lejtette volna a hastáncot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!